Neler Yeni

Sizler sayesinde topladığım sistem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Other world
sıvı soğutucu ihtiyaç olmaz mı bu sisteme?

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Cahit Emin

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Mehmetcan İvrendi
Arkadaşlar selamlar uzun araştırmalarım sonucunda şöyle bir sistem toplamış bulunmaktayım. Forumda çok vakit geçirdim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Sistem toplama sürecinde biraz fazla konu açtım bilgisizliğimden dolayı. Olmuşken en iyisi olsun istedim açıkçası. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum tekrardan. Ellerinize sağlık sizlerin sayesinde bilgilenip topladım sistemimi. Sistemi aşşağıya bırakıyorum. Eğer eleştiriniz varsa parçalar hakkında açık açık söyleyebilirsiniz. Sizlerin fikirleri benim için çok değerli. Sistem 45 bin TL tuttu.

Hocam Eğer genel olarak amacınız Oyun İçinse çok güzel sistem he daha ucuza aynı FPS'si alabikirdiniz ama belliki görünüşede önem veriyorsunuz aksi takdirde 45K değmez performans açısından ama kaliteli ve göze hoş gelen parçaları seçmişsiniz bu yönden bakarsak güzel bir kasa olarak fiyat değer Hayırlı Olsun

ugurcamm

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Uğur Çam
sıvı soğutucu ihtiyaç olmaz mı bu sisteme?
Hocam kullandığım hava soğutma çoğu 240mm sıvı soğutmayı geride bırakıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Eğer genel olarak amacınız Oyun İçinse çok güzel sistem he daha ucuza aynı FPS'si alabikirdiniz ama belliki görünüşede önem veriyorsunuz aksi takdirde 45K değmez performans açısından ama kaliteli ve göze hoş gelen parçaları seçmişsiniz bu yönden bakarsak güzel bir kasa olarak fiyat değer Hayırlı Olsun
Hocam biraz da kasa seçimim farklı oldu. Aynı fpsli alabildiğim sistemler vardı evet ama bu içime sindi 3 5 bakmamak lazım bence. Kasa özellikle çok hoşuma gitti açıkçası. Bir de 5 sene kullanmayı düşünüyorum. Toplamışken biraz kaliteli olsun istedim şahsen.

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Who Laughs
Gayet güzel hayırli olsun

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam kullandığım hava soğutma çoğu 240mm sıvı soğutmayı geride bırakıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam biraz da kasa seçimim farklı oldu. Aynı fpsli alabildiğim sistemler vardı evet ama bu içime sindi 3 5 bakmamak lazım bence. Kasa özellikle çok hoşuma gitti açıkçası. Bir de 5 sene kullanmayı düşünüyorum. Toplamışken biraz kaliteli olsun istedim şahsen.
Dediğim gibi hocam uzun süre kullanırım güzel hoş kaliteli PC toplayım dediyseniz gayet iyi güzel

ugurcamm

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Uğur Çam
Dediğim gibi hocam uzun süre kullanırım güzel hoş kaliteli PC toplayım dediyseniz gayet iyi güzel
Evet hocam malum sürekli değişim yapamıyorum. Şöyle 4 5 sene değiştirmeden kullanmak istiyorum.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,666
İsim
1
hayırlı olsun monitörü 2k alın mutlaka

Shourd

80+ Gold
gayet yeterli bi sistem hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat
hocam ben biraz daha düşük fiyata toplamay çalışıyorum var mıdır bir önerin https://forum.donanimarsivi.com/konu/7900-gre-ile-sistem-toplama-onerisi.1015224/page-3

Top Bottom