Sorunun amacı merak ettim ne anlamda güvenilir mi?Merhabalar, Riot Vanguard Güvenilir midir?
soruyu pek anlamadım ama güvenilirMerhabalar, Riot Vanguard Güvenilir midir?
Çekirdek seviyesinde ve bilgisayarı açtığın andan beri çalışan bir anti cheatmiş bu yüzdenSorunun amacı merak ettim ne anlamda güvenilir mi?
Yo ben kapatıyorum başlangıçtan bir zararı olmaz hocam onun sanmıyorum yaniÇekirdek seviyesinde ve bilgisayarı açtığın andan beri çalışan bir anti cheatmiş bu yüzden
Hocam Vanguard olayları sıkıntı. Bilgilerinizi alan Onedrive'a ulaşan ve system 32 ile aynı güçte olan bir yazılım. Yazılımı kapattığınız zaman bilgisayarı yeniden başlatmak zorundasınız. Yani bana göre güvenli olmayan bir yazılım. Niyeti kötü bile olabilir.Merhabalar, Riot Vanguard Güvenilir midir?
Bilgiden daha çok eğer bir hata olursa işletim sistemine felan zarar verebilir diyorlar doğru mu veya mavi ekranGüvenilir tabi ki de değil ekran kaydını alan bir AC ama zaten senin bilgilerini pakistandaki adam da biliyor. Gizliliğe önem veriyorsan Riot oyunları için farklı bir bilgisayar dizersin.
O her windows uygulaması için geçerli.Bilgiden daha çok eğer bir hata olursa işletim sistemine felan zarar verebilir diyorlar doğru mu veya mavi ekran