Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,062
İsim
Yağız Berk Özel
Bu iyimis bak 5 pin hot-swap yazıyor bilmem ne kadar doğru kablosuz olsa düşünmeden çekerdim.
Bu iyimis bak 5 pin hot-swap yazıyor bilmem ne kadar doğru kablosuz olsa düşünmeden çekerdim.
@B1L0

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kaan y
sesi ve şeffaf olması hoşuma gitmedi ama evet fiyatı fena değil gibi

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,870
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

@B1L0
Etiket için teşekkür ederim hocam, hediye almayı düşündüğüm için daha kaliteli bir şeyler beklesem daha iyi gibi.

Jrw4tt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Furkan
Yine konu içinde konu açılmış ajazz napıyosun sen ya weqqweqweqwe

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam
.
Facebook
.
Discord
.
Reddit
.
Coiled cable ile geliyor gibi gözüküyor içi de idare eder dolulukta ihtiyacı olan alabilir.
sizin kargonuzda ilerlemiş şükür gümrükten geçmemesinin sebebini tatile bağlıyorum ben hocam bugunden itibaren güncellemeler gelir bu hafta elimize geçer diye düşünüyorum

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,062
İsim
Yağız Berk Özel
sizin kargonuzda ilerlemiş şükür gümrükten geçmemesinin sebebini tatile bağlıyorum ben hocam bugunden itibaren güncellemeler gelir bu hafta elimize geçer diye düşünüyorum
Gümrükten geçmiş az önce mesajı geldi sovmemi bekliyorlarmış gece gece.

Ekler

• Screenshot_2024-10-29-02-08-00-797_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2024-10-29-02-08-00-797_com.einnovation.temu.jpg
    368.6 KB · Hit: 77

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Shoto Todoroki
Kanka sen on siparis olani almis olabilirsin
Yok be onla alakası olduğunu sanmıyorum. ben almadan çok önce çıkmıştı çünkü bu stoğu tükenip tekrar geliyordu ben kararsız kaldığımdan sebep baya bir süre sadece konuyu takip ettim. en sonunda alayım dedim ön sipariş aldığımı sanmıyorum.

viamort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Murat Geri
Arkadaşlar benim 900 liralık bir sepetim vardı satın aldım kargoya verdiler yola çıktı. Fakat bu ön sipariş gözüküyor, e bu yok mu o zaman pakedin içinde. Bunu sonra mı yollayacaklar nasıl oluyor bu
1730159226925.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali
Konu aldı gitti ben de sipariş verdim kupon mupon istemeden. (Onu da bilmiyorum ya nasıl yapılıyor neyse) Herkes anında sömürüyor. Beyaz sisteme mouse ve klavye ihtiyacım var. Az önce ilk defa alışveriş yapıp Temu'dan kedi su pınarı aldım bi de bunu aldım gelir mi gelmez mi bilemiyorum. Ben daha çok ele oturan fareye alışığım. Bu daha küçük sanırım. Bununla birlikte iş ve ev bilgisayarımda kolayca geçiş yapabileceğim klavye ve mouse arayışındayım. AJAZZ AK992 ile Asus Rog Scope ii 96 arasındayım. (Beyaz , kablosuz, RGB, numpadli ve pc ler arasında geçiş yapabilen başka bulamadım)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Artan
Yok be onla alakası olduğunu sanmıyorum. ben almadan çok önce çıkmıştı çünkü bu stoğu tükenip tekrar geliyordu ben kararsız kaldığımdan sebep baya bir süre sadece konuyu takip ettim. en sonunda alayım dedim ön sipariş aldığımı sanmıyorum.
Ben siparişimde 3 tane mini yazıcı ve 3 adet farklı bir şey söylemiştim tek siparişte bu sorun olur mu? Fiyat olarak aşmıyor ama adet bazlı sıkıntı yaşar mıyım gümrükte?

Top Bottom