Neler Yeni

Midea 12.000 Btu Klima

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Burak

Ege ve Marmara bölgesinde yaşayan bir odayı ısıtayım sürekli yaşama olmasa da arada oturayım oda da ısınsın diyenler için fırsat olabilir.
Daikin Toshiba Mitsubishi alacak bütçesi olmayanlar için enerji tasarrufu iyi diyebileceğimiz bir klima.
Daha düşük fiyata daha tasarruflu bir klima çok da yok.
Midea Çinli klima firması. Dünyanın büyük klima üreticilerinden. Çoğu klima markasına parça üretiyor.
Bazı kredi kartlarına peşin fiyatına 6 taksit imkanı var.
Ben yaşadığım ilçede bayiden 32.000 TL fiyat almıştım. Yaşadığınız yerde bayiler en düşük 29-30 bin TL fiyat verecektir diye düşünüyorum.
Verdiğim link Midea markasının resmi distribütörünün sitesi.

Maskeli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Mahmut ÇEKEN
Burası tanıtım, reklam yeri değil birader...

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Var fikir özgürlüğü
Fikir özgürlüğü olmayan bir durumu olmuş gibi göstermekse beni reklamcı yapmaksa, muhtemelen kendisinden büyük birisine birader diye kahvehane üslubuyla hitap etmekse teşhisi tanımı yanlış yapıyorsunuz.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
1- Siteyi arasam bulamam bu forumda günde 10 tane hayatımda karşılaşmayacağım siteler görüyorum.
2- Arçelik'te 12.000 Btu 27k
Bayiye gitsen bayiden 26.5k alırsın.
Hadi Eyvallah

rayli82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Bay Koçak
Burası tanıtım, reklam yeri değil birader...
Bu nasıl cevap adam gayet sağlam indirim paylaşmış anlamıyorsan konuşma.
Midea klima markalarında ilk 3te olan bir markadır fiyatı şu an çok iyi indirime girmiş satıcı gerçek distribütörü.
Yaz sıcaklarını düşünerek şimdiden almak isteyenler kesinlikle kaçırmasın bu fiyata bırakın yazı 2 ay sonra bile bulamazsınız.
Tahminimce yazın 3 harfli marketlere gelen klimalar bile 30k dan başlar.

enthy7

80+
1- Siteyi arasam bulamam bu forumda günde 10 tane hayatımda karşılaşmayacağım siteler görüyorum.
Hadi Eyvallah
Şu yorumlar beni benden alıyor.
Fgeurope en güvenilir distributorden biridir. Midea ile Arcelik karşılaştırmak komik olmuş. Midea klima bağlamında Arcelik ten bir kaç gömlek üstündür. Bu model özellikle epey tasarruflu bir modeldir, bu fiyata göre şuan rakibi yok.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Burak
Hadi Eyvallah
Git Seg al istersen 12.000 btu 19-20 bin liraya. Ne gerek var canım nasılsa hepsi ısıtıyor soğutuyor.

smtyrdm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Samet Yardım
Hadi Eyvallah
Arçelikle mideayi bir tutmak 😁 Arçelik klimaları mideanin modellerinin yaninda nal toplar. Ünite kalitesi olsun verimliliği olsun arkadaşın önerdiği klima şuan iyi fiyatta. Yazin istesende bulamayacağın kalitede bir ürün. Fiyati gayet güzel alınabilir klima alanlar için montaj konusunda ekipleri mükemmeldir. Garanti ve yedek parça konusunda da çok iyi yerdedir. Kesinlikle öneririm.

Marisquex

80+
Ne kadar boş insan varsa toplanmış adama laf yapıyor arçelik falan demişler bide :D İhtiyacı olan alsın geçsin fiyatı gayet iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,937
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom