Amd34
80+ Silver
Farklı tc üzerine veriyoruzbu arada cok fazla alan arkadaslar ticari sebepten gumrukte kalabilir ürünleriniz
Farklı tc üzerine veriyoruzbu arada cok fazla alan arkadaslar ticari sebepten gumrukte kalabilir ürünleriniz
SABAHA KADAR KOŞMAYAN ?SABAH SPORUNA KADAR AYAKTAYZ
yok be olm bir tane aldım onun muhabbetini çeviriyorum napçam 1den fazlasınıla sen almıstın 2 tane yine mi aldın
Tosla yüzünden alamadım. Kabul etmedi siparişi.Var mı alamayan
aynisi oldu bende de kankiilk aldığımda böyle aldı direkt vergisiz 533dü alabildim şimdi mecbur ürün eklemek zorunda kaldım.
Alıntıyı görüntüle
Gümrük görevlisinin keyfine kalmış.aynisi oldu bende de kanki
Mesaj otomatik birleştirildi:
lan kalmaz gümrükte dimi ya ben de 2 tane aldım sadece de ayni kargoda sonucta
2 tane alanlarınki geçiyor muBen 15 gündür 2 T.C üzerinden dönüyorum biri gümrüğe yakın veya geldiğinde başka ürün söylüyorum :d.
Knk iptal edeyim alTosla yüzünden alamadım. Kabul etmedi siparişi.
Mantıken geçmesi lazım ama dediğim gibi gümrük görevlisinin keyfine kalmış.2 tane alanlarınki geçiyor mu
Aynı üründen bir ay içerisinde max 2 tane alabiliyorsun diye biliyorum ben.2 tane alanlarınki geçiyor mu
+1 ben düşünmeden 1 tane turuncu çektim daha da çeksem mi diye düşünmüyorum bana yeter bu kadar.Sabah 5 ten beri gelse de alsak diyosunuz gelince de alsam mı diye soruyosunuz , insanoğlunun açgözlülük ben de çektim turuncuyu
öyle bi kural yok da ben soruyorum 2 tane alan varsa geçti mi diyeAynı üründen bir ay içerisinde max 2 tane alabiliyorsun diye biliyorum ben.