Advanced settingaten en aşşağıda idi sanırım o ayarı ileriye çek baya msaa vb qcikmiYüksek Ayarlar ve filtreleme modu x16 fakat gene yollar binalar Pixel Pixel gözükmekte çözümü bilen yardımcı olursa sevınırım
Msaa açınca baya fps drop yıyorum FXAA açık bahsettıgınız advanced ayarını fullemem bıraz ımkansız çünkü 1gb vram a sahıbımAdvanced settingaten en aşşağıda idi sanırım o ayarı ileriye çek baya msaa vb qcikmi
Denedım fakat degısen bırsey yokÇerçeve ölçeklendirmeyi yükselt
Hocam lowda oynuyorsunuz piksel olması normal tabiMsaa açınca baya fps drop yıyorum FXAA açık bahsettıgınız advanced ayarını fullemem bıraz ımkansız çünkü 1gb vram a sahıbım
o ekran kartı ile malesefMsaa açınca baya fps drop yıyorum FXAA açık bahsettıgınız advanced ayarını fullemem bıraz ımkansız çünkü 1gb vram a sahıbım
Kartın eski piksel olacak zorunlu yani çözüm yeni pcDenedım fakat degısen bırsey yok
Normal ayarlar bana kotu geliyor 80 fps almak yerıne yüksek ayarda 60 fps almayı tercıh ediyorumtam tersi ayarları biraz düşür bence 1023mb vram ile çok yükseğe çekmemelisin ayarları
ama böyle de bir şey zarar görüyor demek kiNormal ayarlar bana kotu geliyor 80 fps almak yerıne yüksek ayarda 60 fps almayı tercıh ediyorum
Vram aştığınızda ramden yer hocam işlemcide yüke biner darboğaz olur sisteminizin ömrü çok azalıyor Vsync açın belki biraz daha düzelirNormal ayarlar bana kotu geliyor 80 fps almak yerıne yüksek ayarda 60 fps almayı tercıh ediyorum
Bunun bir çözümü yokmu nvıdıa denetım masasındaki fıltreleme modu x16 daKartın eski piksel olacak zorunlu yani çözüm yeni pc
Peki deneyecegım teşekkürlerVram aştığınızda ramden yer hocam işlemcide yüke biner darboğaz olur sisteminizin ömrü çok azalıyor Vsync açın belki biraz daha düzelir
Reis grafik moduda kuruluHocam lowda oynuyorsunuz piksel olması normal tabi