bakacam eğer sağlam gelirse iyi para harcarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
geliyo 10sn sonra bitiyo 100stok atsalar
stok var alben satın almıcam değişicem için muhtemelen turuncu girecek stoğa
siyah girmediler hiç yaAha pembe de girdi stoğa 2 tane.Oğlum dalga mı geçiyor adamlar
sorun olmaz herhalde sorunlu ürünü satıp başlarınımı ağrıtıcaklar iade ile.gelirse bende çekerim 1 adet kablosuz olursa tadından yenmez tabi.
Bende indirimle 1 tane apex turuncu 1 tane siyah pro çektim 1550 TL'ye geldi ikisi umarım iyi fiyattır 3 kere iptal edip aldım çünkü. kopma donma sıkıntıları var diyolar apex için yabancı forumlarda öyle bişey olursa üzülürüm..
ohow en sevdiğim renk kalmamışMaviden 1 tane stok var isteyen kapsın
Evet beyaz ve siyah hiç girmedi sanırım.Çoğumuz evde kullanıcaz zaten rengi bu kadar dert etmek de saçma.siyah girmediler hiç ya
Konu ilk açıldığında stok var dediklerinde de mi siyah yoktu biliyor musun?siyah girmediler hiç ya
öylede aslında mouse gözümüz bile gitmez ilerde aklımıza gelmez ama turuncuda acayip çirkin görüntüsü var sonradan boyanmış gibiEvet beyaz ve siyah hiç girmedi sanırım.Çoğumuz evde kullanıcaz zaten rengi bu kadar dert etmek de saçma.
Tüm vergisiyle gümrüğüyle "apex"i ne kadara geliyor
Epomaker'ın sitesinde turuncunun fotoğrafları var,o kadar kötü durmuyor.Setupa göre güzel olabilir hatta.öylede aslında mouse gözümüz bile gitmez ilerde aklımıza gelmez ama turuncuda acayip çirkin görüntüsü var sonradan boyanmış gibi
olabilir ben video gördüm sanki sonradan boyama hissiyatı verdi son boyamız kalmış ne yapalım gel mouse boyıyalımEpomaker'ın sitesinde turuncunun fotoğrafları var,o kadar kötü durmuyor.Setupa göre güzel olabilir hatta.