Neler Yeni

Kule Tipi Soğutucu İçin ARGB Fan Önerisi

Alperenc25

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Alperen Çatıkkaşli
Bütçe
750
Selam dostlar, MSI Mag Forge 100M kasamın ARGB kontrolcüsüne takarak kule tipi soğutucumda kullanacağım, 2 adet fan önerisi istiyorum. F/P olması tercihimdir, teşekkürler

Bünyamina

80+ Platinum
Selam dostlar, MSI Mag Forge 100M kasamın ARGB kontrolcüsüne takarak kule tipi soğutucumda kullanacağım, 2 adet fan önerisi istiyorum. F/P olması tercihimdir, teşekkürler
2 li güzele ben denk gelmedim bu ürüne ne dersiniz ? Birde uyumlu olur mu nasıl olur bilmiyorum. Sanırım 120mm fan olur heralde.

Alperenc25

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Alperen Çatıkkaşli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Volkan
2 li güzele ben denk gelmedim bu ürüne ne dersiniz ? Birde uyumlu olur mu nasıl olur bilmiyorum. Sanırım 120mm fan olur heralde.
ben önermiyorum bk gibi fan yapmışlar 6 tane aldım pişman oldum 900 rpm de bile kafa ütülüyor fanların sesi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikinci elde 1000 tl ye adam sıfır kasadan çıkma msi veriyordu benım kasanınkilerle aynı 250 tl daha verip almadığıma pişman oldum 4 taneyi

120lik fanlar hocam, eyvallah teşekkür ederim bakayım buna bir
ben pek önermem 500 tl daha koy kaliteli bir marka al kafam şişti bu fanlardan müzik açıyorum bastırmak için seslerini

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar.müzik.motorsiklet.spor

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar.müzik.motorsiklet.spor

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Seyfullah
Id coolingin fanlarına bakabilirsin soğutmada ve radyatörde kullanıyorum fena değiller bence ucuza alırsan

rdlsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
T.A

Argb olmayanını kullanıyorum. Memnunum. Tavsiye ederim. Tabi kasanıza sığıp sığmadığını kontrol edin.

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
formedos
Selam dostlar, MSI Mag Forge 100M kasamın ARGB kontrolcüsüne takarak kule tipi soğutucumda kullanacağım, 2 adet fan önerisi istiyorum. F/P olması tercihimdir, teşekkür
Hocam sezzizlik ve kalite diyorsanız belli zaten, Corsair,Noctua felan ama bütçeye zor zaten anca ARGB olmayanı veya 1 tane ARGB olanı alabilirsiniz. Ses önemli rahatsız etmiyorsa sizi problem yok ama

Alperenc25

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Alperen Çatıkkaşli

Argb olmayanını kullanıyorum. Memnunum. Tavsiye ederim. Tabi kasanıza sığıp sığmadığını kontrol edin.
Kule tipi soğutucu değil hocam, onun üstüne takacak fan bakıyorum ben ma teşekkür ederim

Hocam sezzizlik ve kalite diyorsanız belli zaten, Corsair,Noctua felan ama bütçeye zor zaten anca ARGB olmayanı veya 1 tane ARGB olanı alabilirsiniz. Ses önemli rahatsız etmiyorsa sizi problem yok ama
Aynen onlar için bütçeyi aşırmak lazım biraz

Top Bottom