Neler Yeni

Çözüldü✓ Arctic 420mm sıvı soğutma sizce kalitelimi kaç yıl hizmet eder ?

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,497
İsim
Hakanbey
Merhaba arkadaşlar son 3 aydır heryerde karşıma çıkıyor sıvı soğutma iyi değil hava soğutma daha iyidir gibisinden. korkmaya başladım 420mm arctic lquid freezer III var elimde sizce 2-3 yıla bozulurmu ? :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Abdullah Çetin
Merhaba arkadaşlar son 3 aydır heryerde karşıma çıkıyor sıvı soğutma iyi değil hava soğutma daha iyidir gibisinden. korkmaya başladım 420mm arctic lquid freezer III var elimde sizce 2-3 yıla bozulurmu ? :(
Hocam işlemciniz ne model

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
Hocam elimdeki sıvı soğutucu bozulur mu korkusuyla yaşamak çok garip gelmiyor mu size de? Bu arada bana sorarsanız Bence de hava soğutma çok daha iyi çünkü en fazla elinizdeki bir fan bozulur onu da anında başka bir fan ile değiştirebilirsiniz. Bende noctua nh-d15s var 7600x işe kullanıyorum ki kendisi çok ısınan bir işlemcidir kule tipi soğutmam da şu an 140 milimetre tek fan mevcut buna rağmen en fazla 70 dereceyi gördüm oyunlarda O da bir anlık çıkıp inmeyle stres testinde maksimum 82 derece ki tek fanlı bir kule tipi soğutucu ve 7600x'e göre çok iyi değer bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

He bu arada elinizdeki sıvı soğutucu dünyanın en kalitelilerinden

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Abdullah Çetin
Hocam elimdeki sıvı soğutucu bozulur mu korkusuyla yaşamak çok garip gelmiyor mu size de? Bu arada bana sorarsanız Bence de hava soğutma çok daha iyi çünkü en fazla elinizdeki bir fan bozulur onu da anında başka bir fan ile değiştirebilirsiniz. Bende noctua nh-d15s var 7600x işe kullanıyorum ki kendisi çok ısınan bir işlemcidir kule tipi soğutmam da şu an 140 milimetre tek fan mevcut buna rağmen en fazla 70 dereceyi gördüm oyunlarda O da bir anlık çıkıp inmeyle stres testinde maksimum 82 derece ki tek fanlı bir kule tipi soğutucu ve 7600x'e göre çok iyi değer bence.
Noctua da iyi ama thermalright phantom spirit çıktıktan sonra fp değil hocam.

Hava soğutmanın fp si phantom spirit.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
Noctua da iyi ama thermalright phantom spirit çıktıktan sonra fp değil hocam.

Hava soğutmanın fp si phantom spirit.
Vallahi ben fiyat performans aramıyorum Ben kalite arıyorum fanı son hızla çeviriyorum 1600 rpm'de gerçekten çok çok az ses çıkıyor başka fanları bu hızla döndürünce odada uçak kalkıyormuş gibi oluyor 😂 he bir de nh-d15s piyasada yurtdışı olarak çok satılıyor ben 1500 civarına almıştım böyle bir fiyata noctua almak varken kesinlikle gidip de başka bir marka almam. Daha önce hiç aldınız mı bilmiyorum ama ürünün kutusunu açtığınızda bile ürün ben kaliteliyim diye çığlık atıyor inanılmaz bir kutu içeriği var

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Abdullah Çetin
Vallahi ben fiyat performans aramıyorum Ben kalite arıyorum fanı son hızla çeviriyorum 1600 rpm'de gerçekten çok çok az ses çıkıyor başka fanları bu hızla döndürünce odada uçak kalkıyormuş gibi oluyor 😂 he bir de nh-d15s piyasada yurtdışı olarak çok satılıyor ben 1500 civarına almıştım böyle bir fiyata noctua almak varken kesinlikle gidip de başka bir marka almam. Daha önce hiç aldınız mı bilmiyorum ama ürünün kutusunu açtığınızda bile ürün ben kaliteliyim diye çığlık atıyor inanılmaz bir kutu içeriği var
Evet hocam ama phantom spirit de sesli çalışmıyor ama d15s (atıyorum) 10 desibel ise phantom spirit 12 desibel ses yapar.
Demek istediğim extra 1500 verilmez artık.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,497
İsim
Hakanbey
Rahat takılın hocam .
Arada fan temizliğini falan bakımlarını yaparsanız bir kaç sene rahat kullanırsınız.
yük altında 82 derece :)

1730313161317.png

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
Evet hocam ama phantom spirit de sesli çalışmıyor ama d15s (atıyorum) 10 desibel ise phantom spirit 12 desibel ses yapar.
Demek istediğim extra 1500 verilmez artık.
Ekstra 1500 değil ki 1500-2000 TL arasında oynuyor fiyatı zaten ama sen Türkiye'den alacaksan o zaman İşler değişir o zaman 3.500-4000 TL arasında değişiyor ki o para da gerçekten verilmez Türkiye şartlarında. Hem de atıyorum 10 desibele 12 desibel ses değil gerçekten arada fark var işlemci yüke bindiği zaman bir hafiften uğultu olması var Bir de odanın içinde uçak kalkması var çok hoş olmuyor 😂 ama ben ıdcooling se214 XT de kullandım eğer çok güç tüketmeyen bir işlemci varsa o da kullanılabilir zamanında fiyatı uygundu şu an ne kadar bilmiyorum ama performans olarak ryzen 5 5600'ü 50 55'te çok rahat tutuyordu

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,377
İsim
Hacı
Çok kaliteli. 8-10 sene gider.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
yük altında 82 derece :)
Cinebench programında falan 82 derece ise normal oyunlarda 10-15 derece rahat düşebilirsiniz normal oyunlarda kesinlikle o sıcaklıklara çıkacağını düşünmüyorum çünkü ben 7600x'i her zaman 2K ultra ayarlarda kullanıyorum daha 70 üstüne hiç görmedim

Top Bottom