Kendi orjinal AM3 ayagi direk AM4 ayakla uyumlu, ben AM5 anakarta orjinal uzerinde gelen am4 ayaklarina takarak kullaniyorum, işlemci duz 7700.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleMerhaba elimde şöyle bir soğutucu var am4 braketi bulabilir miyim yada uydurabilirmiyim ?
Thermaltake big typhoon diye geçiyor.
Hocam aynı soğutucu bende mevcut. Hali hazırda AMD Wraith Stealth (AMD stok fanı) takılı benim 7500F'e şuanda. AMD Wraith Stealth ile yükte 82-87 civarında oynuyor acaba bunu taksam ne kadar düşürür? Senin 7700 yük altında kaç dereceleri görüyor? Dönüş yapabilirsen harika olur.Kendi orjinal AM3 ayagi direk AM4 ayakla uyumlu, ben AM5 anakarta orjinal uzerinde gelen am4 ayaklarina takarak kullaniyorum, işlemci duz 7700.
Web te çok aradim ama hep yapma ve uydurma seyler buldum, ben hiç bir şeyimi atmam, biriktirme istifleme hastaligim var, kutusunu actim amd ayagini az cok hatirliyordum,uyacagini da dusunuyordum, sistem gelince direk taktim ve oldu, hic sorun yasamadim, write prizm 'e benzer bir takma mantigi var, hatta ondan da kolay. Onemli olan AMD ayagini bulabilmen,atmadiysan ara bul.