m.eminayas
80+
kutuda yatan Q30 var bunu da aldık mecbur
1211 e aldım ambalajını acmamıstım onu iade edicem 1011 e tekrar aldım1.211 e alanlar üzgün
kargo evin yanında değilse değmez yol parasına+zamanına1200 iken almıstım henüz ambalajını acmamıstım iyi oldu 1011 tl ye 2 taksitle aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1211 e aldım ambalajını acmamıstım onu iade edicem 1011 e tekrar aldım
yol parası ne alaka hocam kendileri gelip alıyor zatenkargo evin yanında değilse değmez yol parasına+zamanına
burada öyle değil o yüzden yazdımyol parası ne alaka hocam kendileri gelip alıyor zaten
gelip kendileri alıyolar zaten yol sorun değilkargo evin yanında değilse değmez yol parasına+zamanına
orası neresi tam oalrak ve nden böyle bir sistem yapmışlar gecen gün modem iade ettım kendilerı gelip aldı salı günü olmasına rağmen bügünde para iadesi yapıldıburada öyle değil o yüzden yazdım
bunun padleri derimi terletme yaparmı acabagelip kendileri alıyolar zaten yol sorun değil
Hali hazirda q20 modelini kullaniyorum max 1-2 saat takmisimdir hic terletme olmadiorası neresi tam oalrak ve nden böyle bir sistem yapmışlar gecen gün modem iade ettım kendilerı gelip aldı salı günü olmasına rağmen bügünde para iadesi yapıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun padleri derimi terletme yaparmı acaba
100 tl daha düşerNaysla dahada düşmezmi bunun fiyatı