Neler Yeni

HER GÜN 1LT ENERJİ İÇECEĞİ İÇİYORUM ÖLÜRMÜYÜM

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Abidin
her gün değil de 3 günde bir içsen veya 1 litreyi 2-3 günde bitirsen problem olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
903
İsim
Talha Açıkgöz
ben de severek tüketiyorum maalesef ama siz çok fazla tüketiyorsunuz. 1lt bana 1 hafta gidiyor neredeyse kahve istemediğim zamanlar alıyorum genelde cidden çok zararlı bir ürün azaltın mutlaka

The Semih

80+ Gold
Her gün 1LT enerji içeceği içiyorum daha 16 yaşındayım durmalımıyım? (çünkü içtikten sonra sadece ders çalışıp pes oynuyorum)
18 yaş altına satılması yasak nerden alıyorsun ? şikayet edilmeli. 18+ bile günde 1 litre içerse erken yaşta kalp kriziyle gider.

The Semih

80+ Gold
yasakmı git üc ısımlı marketlere al cık ama yınede kalp krizi konusunda haklsını
3 isimli marketlerdede yasak çalıştım bi tanesinde, satış yaparsan savunma kağıdı imzalıyorsun. işten atılmaya kadar gidiyor.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,516
İsim
Mehmet Aslan
Her gün 1LT enerji içeceği içiyorum daha 16 yaşındayım durmalımıyım? (çünkü içtikten sonra sadece ders çalışıp pes oynuyorum)
azaltmalısın , fazla şeker ve taurin çok ciddi kalp sorunlarına sebep olabilir. Günde 250 ml veya haftada 1 Lt ye düşürmeye çalış. Şuan bir şey hissetmeyebilirsin ama ileride diyabet hastası olursun şeker sebebiyle , diyabet yüzünden ömrün boyunca günde 4 defa insülin iğnesi vurmak zorunda kalırsın.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
3 isimli marketlerdede yasak çalıştım bi tanesinde, satış yaparsan savunma kağıdı imzalıyorsun. işten atılmaya kadar gidiyor.
18 yaşından küçüklere satmak yasak değil. Sadece alkollü içecekler ve sigara yasak. 18 yaş altına sadece tavsiye edilmez ibaresi var. Bakkallarda vs cayır cayır satılıyor.

Top Bottom