Neler Yeni

HER GÜN 1LT ENERJİ İÇECEĞİ İÇİYORUM ÖLÜRMÜYÜM

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,462
İsim
Sarp Yılmaz
Her gün 1LT enerji içeceği içiyorum daha 16 yaşındayım durmalımıyım? (çünkü içtikten sonra sadece ders çalışıp pes oynuyorum)
Hemen şimdi ölürsün diyemem fakat vücuduna ciddi anlamda zarar verir ve zamanla evet bu dediğin şey gerçekleşir.

Ölmezsin ama enerji içeceği sonuçta kalpte ileriki dönemlerde problen yaratabilir

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Daha önce okuduğum bir haber.

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Alkan Köroğlu
1lt enerji içeceğinde yaklaşık 350 mg kafein var bu da sana ilerleyen zamanda zarar olarak geri döner kalpte ritim bozukluğu gibi gibi

The Semih

80+ Gold
18 yaşından küçüklere satmak yasak değil. Sadece alkollü içecekler ve sigara yasak. 18 yaş altına sadece tavsiye edilmez ibaresi var. Bakkallarda vs cayır cayır satılıyor.
Benim calıstığım markette satış yasaktı, satan personellerede savunma imzatıyorlardı. ( Bakkal ve Tekellerde kurallar iplenmiyor )

1730470649275.png

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Benim calıstığım markette satış yasaktı, satan personellerede savunma imzatıyorlardı. ( Bakkal ve Tekellerde kurallar iplenmiyor )

Alıntıyı görüntüle

Öyle bir madde yok hocam o adreste. Özellikle madde 3 de. Ayrıca öyle bir madde olsa ürünün üstüne yazmaları lazım markete gidip elinize alıp arkasına bakabilirsiniz yasak ibaresi yok uyarı ibaresi var. Ki bence de satışı yasak olmalı.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Her gün 1LT enerji içeceği içiyorum daha 16 yaşındayım durmalımıyım? (çünkü içtikten sonra sadece ders çalışıp pes oynuyorum)
Enerji içeceği kalp sağlığı için hiç iyi değil bide günde 1L ne ya su niyetine mi içiyorsun? Hiç akıl kârı bir iş değil haberin olsun dostum.

Top Bottom