capsızabidin
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
her gün değil de 3 günde bir içsen veya 1 litreyi 2-3 günde bitirsen problem olmaz
Biradan daha iyi alkol içmek yerine enerji için.Lan olum ne diyelim istiyorsun içme o kadar azalt hatta içme tadı birşeye benzemiyor zaten
Enerji içeceği içmeyen bira içecek diye kural mı var knk ne diyosunuz yaBiradan daha iyi alkol içmek yerine enerji için.
yasakmı git üc ısımlı marketlere al cık ama yınede kalp krizi konusunda haklsını18 yaş altına satılması yasak nerden alıyorsun ? şikayet edilmeli. 18+ bile günde 1 litre içerse erken yaşta kalp kriziyle gider.
3 isimli marketlerdede yasak çalıştım bi tanesinde, satış yaparsan savunma kağıdı imzalıyorsun. işten atılmaya kadar gidiyor.yasakmı git üc ısımlı marketlere al cık ama yınede kalp krizi konusunda haklsını
alla alla sen ciddisin dimi biz alıp alıp ıcıyorduk3 isimli marketlerdede yasak çalıştım bi tanesinde, satış yaparsan savunma kağıdı imzalıyorsun. işten atılmaya kadar gidiyor.
Sizin markette göz ardı ediliyor demekki yasak kanka, düşünsene çocuk kalpten gitse ailesi marketi dava eder direkt.alla alla sen ciddisin dimi biz alıp alıp ıcıyorduk
azaltmalısın , fazla şeker ve taurin çok ciddi kalp sorunlarına sebep olabilir. Günde 250 ml veya haftada 1 Lt ye düşürmeye çalış. Şuan bir şey hissetmeyebilirsin ama ileride diyabet hastası olursun şeker sebebiyle , diyabet yüzünden ömrün boyunca günde 4 defa insülin iğnesi vurmak zorunda kalırsın.
18 yaşından küçüklere satmak yasak değil. Sadece alkollü içecekler ve sigara yasak. 18 yaş altına sadece tavsiye edilmez ibaresi var. Bakkallarda vs cayır cayır satılıyor.3 isimli marketlerdede yasak çalıştım bi tanesinde, satış yaparsan savunma kağıdı imzalıyorsun. işten atılmaya kadar gidiyor.