Neler Yeni

🔥İndirim UYAN AHALİ AJAZZ AJ159 APEX TEKRARDAN STOKTA

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Alihan
adamlarda haklı günde kaç tane benim gibi forum yamyamı kupon istiyo istifayı basarlar büyük ihtimal 1 haftaya
Mevzu vatansa ben göreve hazırım tüm türklere yardımcı olmak boynumun borcu ben temu müşteri hizmetleri olmaya razıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ona göre alacağım da
apex için soruyorsan zaten stok yok pro için soruyorsan belirli bir günü var mı ben bir ibare göremedim ama stok tükenmesi oluyor pro düşünüyorsan sepetinde bekletip ekstra indirimler alanlar var denemeni öneririm

karahan34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Murat Karahan
beyler pro aldım sonra iptal ettim garantiyle almıştım daha önce iptal edenlerin ücreti ne zaman yansıdı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yunus Kaş
beyler pro aldım sonra iptal ettim garantiyle almıştım daha önce iptal edenlerin ücreti ne zaman yansıdı?
1 iş günü sonunda İş'e yattı.(sonraki gün gece yarısı olsa gerek ertesi günün sabahı düzelmişti) Provizyonda bloke bekletti.

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Göktuğ DADAŞ
bana 7 gündür yatmadı para bir kartıma 2. gün yatmıştı diğerine daha yatmadı uzun süre bekleyen oldu mu iadeyi

yaman..k

80+ Bronze
Ona göre alacağım da
Net bir bilgi yok fakat ajazz ürünlerinden ne alacaksan elini sıkı tut yaklaşık her üründen 100 lerce stok erittiler bu indirimler 1.5 2 haftadır var , iade harici stok girişi yapılacağını sanmıyorum.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Draq123

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Mert Can
bana 7 gündür yatmadı para bir kartıma 2. gün yatmıştı diğerine daha yatmadı uzun süre bekleyen oldu mu iadeyi
bende bir ürün iade etmiştim iadesi 4-11 kasım arasında gerçekleşecek diyor. Onu bekliyorum baya uzun süre.

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Rıfat Avcı
Top Bottom