Klavye alın hocam klavye ihtiyacınız varsa .Ekstraya gerek yokBen pro versiyonu aldım şuan kargoda sizce apexide alıyım mi yoksa klavye felan mı alıyim
Estağfurullah iptal ile iadeyi karıştırmamak lazım anlatmak istediğim buydumala anlatır gibi anlattığın için sagol hocam
Tamam teşekkür ederimKlavye alın hocam klavye ihtiyacınız varsa .Ekstraya gerek yok
Evet haklısınız hocam sadece bilgi vermek için söyledim. R1 se modeli 3395 değil 3395 se kullanıyor.Prolar ve apexler 8k destekliyor hocam apexin sensörü prodanda ondanda iyi
f75 klavye alabilirsin. pro ile apex arasında bu zahmete girecek fark yok bence ama girmek istersen geldiği gibi iade edebiliyorsun. Fakat iade durumunda ödediğin vergiyi alamıyorsun diye biliyorumBen pro versiyonu aldım şuan kargoda sizce apexide alıyım mi yoksa klavye felan mı alıyim
anladıgım kadarıyla r1se den daha iyilerEvet haklısınız hocam sadece bilgi vermek için söyledim. R1 se modeli 3395 değil 3395 se kullanıyor.
aliexpresste vardi galiba
Tamam o zman klavye alırım teşekkür ederimf75 klavye alabilirsin. pro ile apex arasında bu zahmete girecek fark yok bence ama girmek istersen geldiği gibi iade edebiliyorsun. Fakat iade durumunda ödediğin vergiyi alamıyorsun diye biliyorum
gereksızAlıntıyı görüntüle
Skatezi kendi skatezine bişe olursa diye sordum
Alıntıyı görüntüle
Grip tape alınır mı? benim çok hoşuma gidiyor dicemde Fareye 800 verdik 200 liraya gereksiz duruyor