Neler Yeni

Hüngür hüngür ağlıyorum

mountexz

80+
Saat sabahın 6'sı oldu ve ben hala ağlamaktan uyuyamıyorum. Aldığım AJ159 Pro havaalanına teslim edildikten 2 saat sonra AJ159 Apex'in stoğu geldi. Ve uçağa teslim edildiği için iade de edemiyorum. Aynı fiyata apex alabilirdim Pro gelecek ve asla iade edemeyeceğim Apex dururken Pro kullanacağım ya ben ne yapacağım şimdi lütfen birisi yol göstersin çok yoruldum ya

mountexz

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
derde düşmeyin olum bi mouse için bu kadar
Ama aralarında neredeyse hiç fiyat farkı yok ve GIF kullanabileceğim bir ekranlı şarj aletimin olmasını çok istemiştim en çok üzüldüğüm şey de sanırım Apex'in skatez olarak daha iyi olması :( moralim çok bozuk napacağım ben

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Keşke benim de böyle dertlerim olsa

swxlvr

80+
ya sabahın şu saati zaten tehlikeli saatler... giriyorsun konuya bi dertleşirsin filan diye herif mouse diyor usta... ülke komedi olmuş hay sizin tüketim kültürünüze...

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,543
İsim
Oozdmrsm
Saat sabahın 6'sı oldu ve ben hala ağlamaktan uyuyamıyorum. Aldığım AJ159 Pro havaalanına teslim edildikten 2 saat sonra AJ159 Apex'in stoğu geldi. Ve uçağa teslim edildiği için iade de edemiyorum. Aynı fiyata apex alabilirdim Pro gelecek ve asla iade edemeyeceğim Apex dururken Pro kullanacağım ya ben ne yapacağım şimdi lütfen birisi yol göstersin çok yoruldum ya
onca derdin arasında biraz da bunun için hüzünlenicem
bana üç beş dakika müsaade edin çocuklar.. 🚬

mountexz

80+
Tek derdim bu mu sanıyorsunuz? Ben de onca derdin arasındayım oyun oynayayım dertlerimden biraz da olsa kaçayım diye mouse alıyorum böyle bir olay yaşıyorum niye bu kadar acımasız şekilde yorumluyorsunuz? Bahse girerim ki sizin saçma sapan sevgili dertlerinizden bin kat daha mantıklı bir derdim var.

@Emre_Arslan @Fatih Sultan Terim @Windows XP Aşığıyım @swxlvr @Kamina

Mousakfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Mustafa
Tek derdim bu mu sanıyorsunuz? Ben de onca derdin arasındayım oyun oynayayım dertlerimden biraz da olsa kaçayım diye mouse alıyorum böyle bir olay yaşıyorum niye bu kadar acımasız şekilde yorumluyorsunuz? Bahse girerim ki sizin saçma sapan sevgili dertlerinizden bin kat daha mantıklı bir derdim var.

@Emre_Arslan @Fatih Sultan Terim @Windows XP Aşığıyım @swxlvr @Kamina
dert ... gibidir en büyüğü kendininki sanırsın.Derler ya adam mouse için dertlenmis.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,921
Üyeler
160,906
Son üye
emirsolen