Yok la daha dün elemanın birisi rakı satmaya çalışıyorduForumda bundan daha saçma bi konu görmediğime yemin edebilirim ama ıspatlayamam.
Forumda bundan daha saçma bi konu görmediğime yemin edebilirim ama ıspatlayamam.
kim o mübarek kardeşimizYok la daha dün elemanın birisi rakı satmaya çalışıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elimde 1 LT Rakı ve Şarap var uyguna bırakmak istiyorum.
Arkadaşlar yurtdışından gelen bir arkadaşım verdi fakat evde olmasından dolayı kullanmayacağım ben. Uygun fiyatlı olarak verebilirim İstanbul içi elden. Beylerbeyi göbek rakı 1 lt var ve Ev yapımı Nar şarabı var elimde yurt dışıforum.donanimarsivi.com
bu da konu
Sabah sabah sesli güldüm kardeşim hiç güleceğim yoktu adam rakı satmaya çalışmış patladımYok la daha dün elemanın birisi rakı satmaya çalışıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elimde 1 LT Rakı ve Şarap var uyguna bırakmak istiyorum.
Arkadaşlar yurtdışından gelen bir arkadaşım verdi fakat evde olmasından dolayı kullanmayacağım ben. Uygun fiyatlı olarak verebilirim İstanbul içi elden. Beylerbeyi göbek rakı 1 lt var ve Ev yapımı Nar şarabı var elimde yurt dışıforum.donanimarsivi.com
bu da konu
La derdini s2mSaat sabahın 6'sı oldu ve ben hala ağlamaktan uyuyamıyorum. Aldığım AJ159 Pro havaalanına teslim edildikten 2 saat sonra AJ159 Apex'in stoğu geldi. Ve uçağa teslim edildiği için iade de edemiyorum. Aynı fiyata apex alabilirdim Pro gelecek ve asla iade edemeyeceğim Apex dururken Pro kullanacağım ya ben ne yapacağım şimdi lütfen birisi yol göstersin çok yoruldum ya
hocam tamam aynen öyledir az daha aglaya bilirsiniz baya üzüldük donanım arşivi kullanıcıları olarak. troll konumu bune hacıTek derdim bu mu sanıyorsunuz? Ben de onca derdin arasındayım oyun oynayayım dertlerimden biraz da olsa kaçayım diye mouse alıyorum böyle bir olay yaşıyorum niye bu kadar acımasız şekilde yorumluyorsunuz? Bahse girerim ki sizin saçma sapan sevgili dertlerinizden bin kat daha mantıklı bir derdim var.
@Emre_Arslan @Fatih Sultan Terim @Windows XP Aşığıyım @swxlvr @Kamina
La bi model aşağısı olsun madem alacağın modelin üstü var onu bekleyeydim. Ha diyelim iç içten geçti otur kullan bi sonrakine onu alırsın. Bu ne dert kardeşim kaç yaşındasın bilmiyorumda. Bunun için üzülünür mü olm .d ?Tek derdim bu mu sanıyorsunuz? Ben de onca derdin arasındayım oyun oynayayım dertlerimden biraz da olsa kaçayım diye mouse alıyorum böyle bir olay yaşıyorum niye bu kadar acımasız şekilde yorumluyorsunuz? Bahse girerim ki sizin saçma sapan sevgili dertlerinizden bin kat daha mantıklı bir derdim var.
@Emre_Arslan @Fatih Sultan Terim @Windows XP Aşığıyım @swxlvr @Kamina