Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (Üretim Durduruldu)

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Aynen öyle zaten sipariş verdikten sonra nordic olmadığını biliyordu işi çakallığa vurmuş madem yaptın buraya atma şimdi millet görüp sağlam ürüne iade almaya başlıcak :D umarım bunlar da TR satışı durdurur
Zaten hemen başladılar ahahah
Mesaj otomatik birleştirildi:

katılıyorum ya mesajı sil bence en azından yayılmasın daha fazla yapmayın arkadaşlar lütfen ürün elinize gelince sorunsuz çalışıyorsa bedavaya getirmeye çalışmayın sorunluysa bir arıza varsa eyvallah ama bu durumda biraz sıkıntı yani.
İki gün sonra sorunlu gelecekler elbet olacaktır sistem onlara bu imkanı kolaylikla sağlamayacaktır . bknz aliexpress

Amd34

80+ Silver
katılıyorum ya mesajı sil bence en azından yayılmasın daha fazla yapmayın arkadaşlar lütfen ürün elinize gelince sorunsuz çalışıyorsa bedavaya getirmeye çalışmayın sorunluysa bir arıza varsa eyvallah ama bu durumda biraz sıkıntı yani.
sorunlu olursa evet fazla fiyata almışsan tamam anlarım çalışan sağlam ürüne bunu yapmak hakka girmekten başka bir şey değil adamların iyi niyetini su istimal ediyorlar :D

Amd34

80+ Silver
@B1L0 Hocam bu gönderileri artık kitleseniz iyi olmaz mı insanlar dolandırıcılığa başladı artık bedevaya getirmek için

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
@Bi

sorunlu olursa evet fazla fiyata almışsan tamam anlarım çalışan sağlam ürüne bunu yapmak hakka girmekten başka bir şey değil adamların iyi niyetini su istimal ediyorlar :D
Yapabilir hiçbir şey demiyorum o onun kendisiyle alakalıdır . Ama bunu paylaşması çok yanlış

umutatwss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
umut
Zaten hemen başladılar ahahah

İki gün sonra sorunlu gelecekler elbet olacaktır sistem onlara bu imkanı kolaylikla sağlamayacaktır . bknz aliexpress
evet daha sonrasında birinin eline gerçekten sorunlu ulaşan olursa bu sefer müşteri hizmetleri bu kolaylıkta yapmayacak uğraştırıp duracaklar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Ferhat Karakoç
Bana başka destek 110 ile 465tl arası teklif etti olur dedim üst desteğe yazdı bakalım verecekler mi
Ürün hakkında hatalı bilgilendirmeden dolayı yapmanız hakkınız ama keşke forumda paylaşmsaydınız dedikleri gibi. Malum sadece al sat için 10 15 tane alanlar varken bir de beleşe getirebileceklerse ...

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,437
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Siyahı stoklara gelmiş dün gece mavisini almıştım acaba ürünü siyah rengiyle değiştirirler mi daha önce böyle bir şey yapan varmı
Kargoya verilmediyse müşteri hizmetlerine yaz yarrımcı oluyorlar, daha önce birinin yorumu bu şekildeydi

FleussX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
La %99 indirimi Temu çalışanları bile kullanamıyordur o ne öyle. Sırrın nedir üstat, söyle de bilgeliğinden faydalanalım.
gerçekten hocam ben hiç böyle adam akıllı bi indirim kullandığımı görmedim en fazla 1500 tlyi 1200 TL'ye falan getirdim bu indirim nedir böyle temu çalışanlarında yoktur bu kupon nasıl geldi acaba

hocam az daha bekleyin yatar illa haftaiçi yatar diye düşünüyorum.
Bi kampanya kodu yazdım arama kısmına yabancı redditlerden bulduğum öyle oldu

umutatwss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
umut
Top Bottom