Neler Yeni

Get into pc güvenilir mi?

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Musa ÖZ
IMG_20241103_154434.jpg

Merhaba, get into pc nin güvenli olduğunu duymuştum. Adobe illustrator crackli indirirken Windows defender bu uyarıyı verdi. Sizce defenderı kapatıp devam etmeli miyim yoksa harbiden virüs müdür? Bu siteyi bilen var mı

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yusuf E Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Ryzen 5 5500 | Asus Prime B450M-K II | Kingston Fury 32GB(2X16) | Pny Nvidia GeForce RTX3060TI 8GB | 500Gb MLD M300 NVMe m.2 | 500GB SEAGATE HDD | Zoko Melody X | SteelSeries Rival 600 | Mizar MZ60 Gateron Brown | KlasseGear Longteng Huoyun
virüstotal üzerinden aratın artı olarak ben photoshop programını oyun indir vip veya yan sitesi olan oyun indir club üzerinden indirdim güvenli herhangi bir virüs yoktur
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve defender virüs algıladıysa kapatma sil gitsin ben daha önce youtube üzerinden crackli after effects indirecektim dosyayı açtığım gibi uyarı verdi defender ve tokenimi çaldılar beraberinde valorant hesaplarım 8k ₺ değerinde steam hesabım battlefield 3 olan ea games hesabım ve mail hesabımı çaldılar mail şifre değiştim kurtardım valorant steam ea destek attım kurtardım hepsini bence güvenilmeyen sitelerden ve gerek kalmadıkça crack program kullanmanı önermiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Batuhan
korsanlığa ön ayak olmak istemem adobe hala öğrenci ise 120tl falandı yanlış hatırlamıyorsam fakat githubda adobe cc crackleyen yazılım mevcut baya da popüler. Açık kaynak olduğu için herhangi bir de dış sunucudan bilgi alıp vermiyordu. Son durum nedir bilemem.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Musa ÖZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
virüstotal üzerinden aratın artı olarak ben photoshop programını oyun indir vip veya yan sitesi olan oyun indir club üzerinden indirdim güvenli herhangi bir virüs yoktur

ve defender virüs algıladıysa kapatma sil gitsin ben daha önce youtube üzerinden crackli after effects indirecektim dosyayı açtığım gibi uyarı verdi defender ve tokenimi çaldılar beraberinde valorant hesaplarım 8k ₺ değerinde steam hesabım battlefield 3 olan ea games hesabım ve mail hesabımı çaldılar mail şifre değiştim kurtardım valorant steam ea destek attım kurtardım hepsini bence güvenilmeyen sitelerden ve gerek kalmadıkça crack program kullanmanı önermiyorum
Tamamdır hocam teşekkürler

korsanlığa ön ayak olmak istemem adobe hala öğrenci ise 120tl falandı yanlış hatırlamıyorsam fakat githubda adobe cc crackleyen yazılım mevcut baya da popüler. Açık kaynak olduğu için herhangi bir de dış sunucudan bilgi alıp vermiyordu. Son durum nedir bilemem.
Hocam zam gelmiş öğrenci aylık 500 tl indirimsiz 1300 :/

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yusuf E Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Ryzen 5 5500 | Asus Prime B450M-K II | Kingston Fury 32GB(2X16) | Pny Nvidia GeForce RTX3060TI 8GB | 500Gb MLD M300 NVMe m.2 | 500GB SEAGATE HDD | Zoko Melody X | SteelSeries Rival 600 | Mizar MZ60 Gateron Brown | KlasseGear Longteng Huoyun
Tamamdır hocam teşekkürler

Hocam zam gelmiş öğrenci aylık 500 tl indirimsiz 1300 :/
bu fiyatlarıda göz önünde bulundurursak bende hala photoshop 2021 yüklü kullanıyorum oyun indir vip / oyun indir club virüs yaşamadım arkadaşım kullanıyor ki kendisi dikkat eder böyle şeylere bu sitede problem yaşamadı ve ben ne indirirsem indireyim virüstotal sitesinde taratıyorum güven veriyor en azından sende öyle yap bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Batuhan
Uzun zamandır crackli yazılımlarla içli dışlı oldum, zararsız crack diye bir şey yok. Yapan var ama size gelene kadar kaç elden geçiyor. Crackleme yöntemini githubdan görebildiğimiz için onu söylemiştim.

Top Bottom