Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (Üretim Durduruldu)

Oguz...

80+ Bronze
İçinde geliyor diye biliyorum hocam

Apex daha iyi hocam

Güzel kuponlarda var hocam mesela ben kupon sayesinde vergi ödemeden Alabiliyorum şuan Aula F75 stoğa girmesini bekliyom alcam
Güzel kupon varda m.h tanımladığı kuponlar sabit zaten var ama bir promosyon denk gelmiyor

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam yanlış anlamayın da resmen dilenmişsiniz :(.
Hocam dilencilikte çığır açmışlar bunlar millet dilenip al sat yapıyor öyle bir milet olmuş adam hiç çabalamıyoki gidip 10dk müsteri hizmetlerinden %20 kupon istemek yerine 10sn bı kodla %20 kupon alabiliyorlar ama farkında değiller

+Müşteri hizmetlerinden vs. Bu kadar dikendijkeri için yakında kupon vs. Hepsini yasaklarlar türkiyede

insann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
insann
Hocam dilencilikte çığır açmışlar bunlar millet dilenip al sat yapıyor öyle bir milet olmuş adam hiç çabalamıyoki gidip 10dk müsteri hizmetlerinden %20 kupon istemek yerine 10sn bı kodla %20 kupon alabiliyorlar ama farkında değiller

+Müşteri hizmetlerinden vs. Bu kadar dikendijkeri için yakında kupon vs. Hepsini yasaklarlar türkiyede
Hangi kod hocam o ?

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Mehmetcan İvrendi
Güzel kupon varda m.h tanımladığı kuponlar sabit zaten var ama bir promosyon denk gelmiyor
Müşteri hizmetleri dışındada kuponlar var kodla alınıyor vs. Bugün yeni bir şey buldum eğer olursa kupon alcam bu sayede klavye bedavaya gelmiş olacak + mouse'da 30TL falan indirim olcak misss

Aurelia

80+ Bronze
Benim ki pro, pro modelinde mevcut değil mi acaba?
Bt ve kabloda sorunsuz çalışıyor dongle işaretli bir yer yok ne mouse da ne dock da
P Modeli ile Pro modeli farklı normalde pronun dock unde 8k yazan kısımda bende usb girişi var. Oraya farenin altından çıkan usb yi takarak 1k alıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir Baysan

hocam sinirini atacağınıza kodu nasıl yapacağımızı söyleyin ki bizde müşteri hizmetlerinden dilenmeyelim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

TemuCS995 hocam yazınca %20 kuponu veriyor yani müşteri temsilcisine gerek yok
budna sadece sepet indirimi yapıyor her türlü 480 e tamamlamak gerekiyor ve vergiyle yine 900 e yakın bi fiyata geliyor

Grîmm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Nurullah Erdem
P Modeli ile Pro modeli farklı normalde pronun dock unde 8k yazan kısımda bende usb girişi var. Oraya farenin altından çıkan usb yi takarak 1k alıyorum.
Valla dongle bulamadım ben :) bantları kaldırmak da istemiyorum bt kullanırım 5.3 var neyse ki...

Top Bottom