Kendin toplasan veya başka sitelerden daha ucuza bulunur gibiDostlar pc hocası e spor pc si alınır mı 11 Kasım beklenir mi iyi günler
Ama tabiiki güzel sistemKendin toplasan veya başka sitelerden daha ucuza bulunur gibi
Kendim toplayamam hazır sistem şekilde 11 Kasım da daha iyi bir şekilde gelmez dimiKendin toplasan veya başka sitelerden daha ucuza bulunur gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama tabiiki güzel sistem
O sistem işte kompletüm parçalar neler hocam?
57K ya 7600-4080S alınabiliyorken GO diyelimDostlar pc hocası e spor pc si alınır mı 11 Kasım beklenir mi iyi günler
Nerde Link?57K ya 7600-4080S alınabiliyorken GO diyelim
65 oluyor kaliteli özelleştirince57K ya 7600-4080S alınabiliyorken GO diyelim
Nerde Link?
Mesaj otomatik birleştirildi:
65 oluyor kaliteli özelleştirince
Dostum bu sistemden daha iyisi gelir mi peki f/p açısından ben 4070 Ti S 4070 S 4080 S arasında yapıyorum seçimimiKapkan 7A-RTX4080S - Game Garaj
Kapkan 7A-RTX4080S, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Kapkan 7A-RTX4080S hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Bana göre değmez senin hoşuna gittiyse düşük sistem almak bizelaf düşmez
Siz de özelleştirdiniz mi ? Normal fiyatı 49/50k dı özelleştirdim 52k oldu almayı düşünüyorum ama 11 Kasım'da indirim mi olacak ?Dostlar pc hocası e spor pc si alınır mı 11 Kasım beklenir mi iyi günler
Ben bunu alırdım direk beklemezdim ama bilemeyiz bir bakarsın daha düşük fiyata gelir çünkü yeni seri çıkacak belli olmaz.Dostum bu sistemden daha iyisi gelir mi peki f/p açısından ben 4070 Ti S 4070 S 4080 S arasında yapıyorum seçimimi
İşte 11 Kasımda indirim olacak diyorlar bende sağlam bütçe var ben bu bütçe ile indirim bekleyerek almak istiyorum gider alırım 10K aşağısına düşerse bu sefer parama yazık olur Ama 4080 Süper e kadar çıkacağım yaniSiz de özelleştirdiniz mi ? Normal fiyatı 49/50k dı özelleştirdim 52k oldu almayı düşünüyorum ama 11 Kasım'da indirim mi olacak ?
aynen ondan ötürü bekleyişteyiz sabırBen bunu alırdım direk beklemezdim ama bilemeyiz bir bakarsın daha düşük fiyata gelir çünkü yeni seri çıkacak belli olmaz.