Neler Yeni

DOOM SERISI ALINIR MI?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Doom serisi bütün oyunları ekstra paketleri ile birlikte şuanda steamde 17 kusur dolar ben oyunları biriktirmeyi seviyorum böylece oyunun dlc senide oynamış olurum seveceğimi dusunuyorum sorum şu doom serisi 17 dolar verilir mi dlc vs hersey dahil aynı zamanda pc den doom oyunlarını oyun kolu ile oynayabilir miyim?

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Doom serisi bütün oyunları ekstra paketleri ile birlikte şuanda steamde 17 kusur dolar ben oyunları biriktirmeyi seviyorum böylece oyunun dlc senide oynamış olurum seveceğimi dusunuyorum sorum şu doom serisi 17 dolar verilir mi dlc vs hersey dahil aynı zamanda pc den doom oyunlarını oyun kolu ile oynayabilir miyim?
eternal dahilse kesinlikle kacirma dahil degilse bile alinabilir guzel seridir

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ege
Eternalı oynarsın gibime geliyor sadece, Eternal'ı prime beleş veriyordu süresi dolmadıysa. (Veriyormuş baktım)

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eternalı oynarsın gibime geliyor sadece, Eternal'ı prime beleş veriyordu süresi dolmadıysa. (Veriyormuş baktım)
Ya hem hikayeyi takip etmek için önce normal doomu oynarım diye düşündüm hemde kötüden iyiye gitmek daha iyi bi hissiyat sunmaz mi birde ben oyunları sadece steamden alıyorum oynadığım oyunların kütüphanede olması hoşuma gidiyor

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Lloyd
Eternal güzel, Prime'da da bedava hala.
Kol desteği mevcut.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Lloyd
Ya sadece eternal 6 dolar gibi biseydi dlc falan yok böyle 17 dolara bütün dlcler deluxe paket bütün doom oyunları oluyor daha mantıklı değil miİlla
Tüm DLC'ler falan olsun diyorsan belki olabilir ama Eternal'ı beleşe getirip Steam'den Doom Classic Paketi + Doom (2016)'yı almayı tercih ederdim.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Mehmet
Alınır hiç düşünmeden milleti kesecen daha ne istiyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Tüm DLC'ler falan olsun diyorsan olabilir ama Eternal'ı beleşe getirip Steam'den Doom Classic Paketi + Doom (2016)'yı almayı tercih ederdim.
Ya zaten 2 dlc var en azından onların olması hoş olur diye düşünüyorum birde öyle bir paket yok hocam

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Lloyd
Ya zaten 2 dlc var en azından onların olması hoş olur diye düşünüyorum birde öyle bir paket yok hocam

java

80+ Bronze
2016 öncesi boomer shooter tam. Eski oyunlara katlanamıyorsan 2016 öncesine bakma bile. (Ben hepsini çok severim orası ayrı hcm.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Kral bunlar tamamen eski oyunlar yalnız :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

2016 öncesi boomer shooter tam. Eski oyunlara katlanamıyorsan 2016 öncesine bakma bile. (Ben hepsini çok severim orası ayrı hcm.)
Ya toplu aldığım zaman kütüphane nin dolması hoş geliyor bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muhtemelen sadece 2016 eternal ve eternal dlclerini oynarım kaç saat surer sizce bu saydiklarim

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,859
Üyeler
160,895
Son üye
eceve
Top Bottom