Gurkanpiro
80+ Gold
ulan ayıp be bızde ıhtıyacımız var dıye almaya calısalım
valla numune arasan bulamazsın keşke de bulmasaydıkahlak neysede diğerini ilk defa duyuyorum
Bende bunu dedim ama yanlışıkla bana ürün iadesi gerektirmeyen bir para iadesi yapıcaz dedilerEee ben proya başta nordic dendi sonra royuan dendi diye talep açtıydım para iade edilmiş uçaktaydı en son ne olur şimdi
bundan dolayı giderler temuyu yasaklarlarHemen cimere raporlayalım seni madem öyle
E sen demin nordic için iade ettiğini söylemedin mi?Tamam, ürünün temu satış sayfasında mcu Royuan idi, gelen ürünler Panchip?
kanka mcu ne şuan apexin siyahını aldım iade edim mi etmiyim miroyuan mcu at bekliyoruz hadi
apexte mcu hakkında bir şey yazmıyordu
Gelir büyük ihtimalEee ben proya başta nordic dendi sonra royuan dendi diye talep açtıydım para iade edilmiş uçaktaydı en son ne olur şimdi
Sen bayagi uzak kalmışsin konudanYa bu alt tarafta ürün özellikleri değişebilir yazısını bulundurması farklı geldiğinde ürünün değişimi yahut iadesi için bir engel oluşturmuyor beyler farkındasınız değil mi?
niye etsin oğlum hasta mısın? etme kanka sakın alamazsın bir daha
Mesaj otomatik birleştirildi:
royuan mcu nun linkini atsana kanka, battıkça batıyosun. rouyan diye mcu markası yok
etme kanka etme panchip diye bi mcu nordic seviyesinde hemen hemenkanka mcu ne şuan apexin siyahını aldım iade edim mi etmiyim mi
Altı üstü 15 dk sor yokum millet çok yazıyor jdksfksSen bayagi uzak kalmışsin konudan