Neler Yeni

DOOM SERISI ALINIR MI?

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Tayfun Balım
2016 öncesi yaramaz eternal tek başına ucuza geliyorsa eternal alıp geçin

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
2016 öncesi yaramaz eternal tek başına ucuza geliyorsa eternal alıp geçin
Hocam şimdi iade talebi gönderdim de ne kadar hızlı sonuçlanır sizce hiç oynamadım 1 saat önce aldım iade ettim hızlıca iade edilir mi indirime yetisebilir miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bahsettiğin 17 dolarlık pakette de eski oyunlar var zaten :d? Classic paket ile tek farkı Doom 2016 (Eternal zaten beleş), onu da ayrı alabilirsin dedim zaten.
Eternal nerde beleş

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Tayfun Balım
Hocam şimdi iade talebi gönderdim de ne kadar hızlı sonuçlanır sizce hiç oynamadım 1 saat önce aldım iade ettim hızlıca iade edilir mi indirime yetisebilir miyim

Eternal nerde beleş
Bilemiyorum daha önce oyun iade etmedim.
Hiçbir zaman oynamayacağınız oyunlara para vermeyin bence. Elit AAA oyun alsanız hem uzun süre oynarsınız hem de grafik ve çeşitliliği sağlam olur.

Daha önce doom oynamadıysanız şimdiden söyleyeyim eternal aşırı hızlı oynanması gereken bir oyun eğer eliniz hızlı değilse bulaşmayın ı am to young to die modunda bile 30 saniye içinde ölebilirsiniz :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Linkini atar mısınız hocam bulamadım da

Bilemiyorum daha önce oyun iade etmedim.
Hiçbir zaman oynamayacağınız oyunlara para vermeyin bence. Elit AAA oyun alsanız hem uzun süre oynarsınız hem de grafik ve çeşitliliği sağlam olur.

Daha önce doom oynamadıysanız şimdiden söyleyeyim eternal aşırı hızlı oynanması gereken bir oyun eğer eliniz hızlı değilse bulaşmayın ı am to young to die modunda bile 30 saniye içinde ölebilirsiniz :)
Ya genel olarak pc oyunlarına yeni yeni başlangıç yapıyorum denebilir doom serisinide Bi denemek istiyorum indirimde varken

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Lloyd
Nasıl bulamadın ya

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Tayfun Balım

Ya genel olarak pc oyunlarına yeni yeni başlangıç yapıyorum denebilir doom serisinide Bi denemek istiyorum indirimde varken
Hocam ben almanızı önermem game pass alıp deneseniz daha iyi olabilir

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,616
İsim
Kerem Çavuş
Üstte eternalı bedavaya al , bir de doom 2016 alırsan yeterli olur , doom eternalın dlcleri ben de var ve baya gereksiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Nasıl bulamadın ya
Prime üyesi olamıyorum nedense hata veriyo birde bu primedan alınan oyunlar kalıcı olarak mi bize geliyo yükse üyelik bittiğinde siliniyor mu

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Lloyd
Prime üyesi olamıyorum nedense hata veriyo birde bu primedan alınan oyunlar kalıcı olarak mi bize geliyo yükse üyelik bittiğinde siliniyor mu
Kalıcı geliyor tabii ki de. Hem Eternal'ı zaten Microsoft Store'dan veriyor beleşe, nasıl silinsin?
Hata vermesi de bir garip geldi.

Top Bottom