Neler Yeni

Aldatıldım ne yapayım

Vlour

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan Öztürk
Arkadaşlar yarın sınavım var ama uyuyamıyorum 2 yıllık ilişkim vardı bana son 4 gündür soğuk yapıyordu meğersem birisiyle konusuyormus bana geldi dedi ki 2 yıllık iliskimizden daha iyiydi o 4 gün içim acıyor çok sadık davranmıştım onu hiç üzmedim yani yok gerçekten objektifim bir şey yapmadım böyle yapması için ne yapıcam canım acıyor gerçekten

Vlour

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu hayatının felsefesi yap : "Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde, ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz."
dostum iyi diyonda hani ağlamak istemezsin ama gözünden akar ya şuan öyleyim uyuyamıyorum hani üzgün değilim anlam veremiyorum bu arada ergence gelebilir yazdıklarım okuyan arkadaşlar ama gerçekten üzüldüm

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
kardeşim bana da sınavlara odaklanmam lazım işte bu sene diyip bahane bulup ilişkiyi sonlandırmak istedi hani bişey demek istemiyorum ama ara verelim gibi şeyler ben bi arkadaşa bakıp gelcem demekle aynı şey bende komik bişey izlerken gözümden yaş geldi ister istemez duygusallaşıyo insan ama yapcak bişey yok karşıya belli etmiycen ve geçmişini unutma.

Kara*

80+ Silver
Arkadaşlar yarın sınavım var ama uyuyamıyorum 2 yıllık ilişkim vardı bana son 4 gündür soğuk yapıyordu meğersem birisiyle konusuyormus bana geldi dedi ki 2 yıllık iliskimizden daha iyiydi o 4 gün içim acıyor çok sadık davranmıştım onu hiç üzmedim yani yok gerçekten objektifim bir şey yapmadım böyle yapması için ne yapıcam canım acıyor gerçekten
körün gözü açılınca ilk sopasını kırar derler, üstelik son 4 gün değil o muhtemelen 2 yıl içinde kim bilir kaç kez düşünmüştür bunları hemen olacak bir durum söz konusu değil, kız son postayı vuracağı için öyle demiş sana. belki geçmişte de aldatıldın bilmiyorsun veya kız rutin ilişkileri sevmiyor, senin özelliklerini alıp sıkıldı, aynı durum efendiliğin ve sadıklığın için de geçerli. özetle çok takılma duygularını en hızlı bu zaman hissedersin ağla yıkıl bit istersen 3-5 aya güler geçersin buna emin ol.

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
Strateji oyunları ve tanklar
dostum iyi diyonda hani ağlamak istemezsin ama gözünden akar ya şuan öyleyim uyuyamıyorum hani üzgün değilim anlam veremiyorum bu arada ergence gelebilir yazdıklarım okuyan arkadaşlar ama gerçekten üzüldüm
Evet, sorularını tahmin edebiliyorum. "Hiç mi sevmedi, o kadar yaşanmışlığımız vardı, bunu nasıl yapar" tarzı sorular aklından geçiyor.
Ama karakteri bozuksa, ondan kurtulduğun için kendini şanslı saymalısın ve kafanı hızlıca toparlamaya çalışmalısın. Yeni aktiviteler bulman en doğrusu olur.
Aynı şeyi defalarca kez yaşadım ve geçmişe bakınca gördüm ki, çok fazla takılması gereken bir olay değilmiş. Her yaşadığın bir tecrübedir ve sana bir şey katar. En azından ben öyle düşünüyorum. Acı içindeyken bulunduğun anı doğru değerlendiremezsin; ne işe yaradığını anlayamazsın, ancak zaman geçince durumu kavrayabilirsin.

Erdem123

80+ Bronze
aldatacak insan her şekilde bellidir insanlarla ilişki kurmadan düşünmen lazımdı hem senin için iyi olmuş kötü birini hayatından çıkarmışsın

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Satürn
Büyük kalleşlik yapmış o 4 gün daha iyidi diyerek . Hatırlaman hata olur diyicem o kızı ama her türlü hatırlayacaksın .

1905

80+ Silver
hayatına devam et napıcan dostum. bu hayatta aile hariç kimse vazgeçilmez değildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,124
Üyeler
163,782
Son üye
alpinko
Top Bottom