Pcoll
80+ Bronze
Dahası
Sağol paylasim için ihtiyacim vardi
Rica ederim kral ügle güle kullanSağol paylasim için ihtiyacim vardi
Hocam adidas uygulamasından aldığımızda yurtdışından mı geliyor ayakkabı vergi felan çıkıyor muRica ederim kral ügle güle kullan
Hayır Türkiyeden alıyosun vergi vs yaşamadım benHocam adidas uygulamasından aldığımızda yurtdışından mı geliyor ayakkabı vergi felan çıkıyor mu
Tamam hocam teşekkürler nike almıştım bi ara ı öyleysiHayır Türkiyeden alıyosun vergi vs yaşamadım ben
Valla ben çanta aldım gece 2 de kargo mesajı geldi, daha öncedende ayakkabı almıştım öyle hişeyle karşılaşmadımTamam hocam teşekkürler nike almıştım bi ara ı öyleysi
Tamam hocam ayakkabı siparişi verdim bakalım. Ne olacak. Baya indirimdeydi ultraboost 20 modeli övdüler bende aldım denemek içinAlıntıyı görüntüle
Valla ben çanta aldım gece 2 de kargo mesajı geldi, daha öncedende ayakkabı almıştım öyle hişeyle karşılaşmadım
Hocam linki varmı bulamadımdaTamam hocam ayakkabı siparişi verdim bakalım. Ne olacak. Baya indirimdeydi ultraboost 20 modeli övdüler bende aldım denemek için
Hayırlı olsun kral kodu kullandın umarımTamam hocam ayakkabı siparişi verdim bakalım. Ne olacak. Baya indirimdeydi ultraboost 20 modeli övdüler bende aldım denemek için
Valla ben iş yerinde kullanıyorum heryeri yırtılma yapıyor eski kalitesi yokBeyler ayakkabı alacam günlük var mıdır önerisi olan rahat bir şey
Ne kodu hocam. Ben adidasın kendi sitesinden aldım. Dediğim model hepsi burada da pahalıydı benim.Hayırlı olsun kral kodu kullandın umarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla ben iş yerinde kullanıyorum heryeri yırtılma yapıyor eski kalitesi yok
Cloudfoam serisinin adı
Alıntıyı görüntüle
3. Ayda değiştirdim ayakkabıyı şimdi bi daha değişim için floya gideceğim. Bu 7. Ay felan
Hocam linki varmı bulamadımda
%15 ekstra imdirim vardı kod ileNe kodu hocam. Ben adidasın kendi sitesinden aldım. Dediğim model hepsi burada da pahalıydı benim.
Yok girmedim. Benim kuponlarım kısmında vardı 2 tane %15 ama onlar kullanılmıyordu%15 ekstra imdirim vardı kod ile
Ama siz hepsiburadayı diyorsunuz sanırım ben adidasın sitesinden aldım orda da 2 kupon vardı %15 ikiside olmadı bilmiyorum valla%15 ekstra imdirim vardı kod ile