Neler Yeni

🔥İndirim Honor 200 8/256 18.499 TL 🔥🔥

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Hızlı şarjı iyi, kamerası iyi, performansı güzel. Ama POCO X6 PRO varken alınır mı bilmem, arayüz zevkine göre değişir.

Son düzenleme:

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hızlı şarjı iyi, kamerası iyi, performansı güzel. Ama POCO X6 PRO varken alınır mı bilmem, arayüz zevkine göre değişir.
Ekran, kamera, batarya, malzeme kalitesi ve yazılımda Honor 200 daha iyi. Özellikle yazılım ve malzeme kalitesi olarak çok fark var. Poco X6 Pro'nun önde olduğu konu ise işlemci. Honor 200'ün işlemcisine büyük fark atıyor. Oyun için alıcam diyen Poco X6 Pro alabilir. Günlük kullanım ve kamera için alıcam diyen Honor 200 alabilir.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Ekran, kamera, batarya, malzeme kalitesi ve yazılımda Honor 200 daha iyi. Özellikle yazılım ve malzeme kalitesi olarak çok fark var. Poco X6 Pro'nun önde olduğu konu ise işlemci. Honor 200'ün işlemcisine büyük fark atıyor. Oyun için alıcam diyen Poco X6 Pro alabilir. Günlük kullanım ve kamera için alıcam diyen Honor 200 alabilir.
Yazılım kalitesi ve ya malzeme anlamında büyük farkları yok.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
ben Samsung S22 falan alırdım bunun yerine.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çin malı tercih etmeyin derim.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar
o kamera şekli ne ya öyle mini duvar aynası gibi

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılım kalitesi ve ya malzeme anlamında büyük farkları yok
Var. Honor'un arayüzü MagicOS en az kaynak tüketen arayüz. Xiaomi'nin arayüzü HyperOS ise en fazla kaynak tüketen arayüz. Bir testte telefon markalarının arayüzlerinde 30 tane uygulamayı arka planda açık bırakıyorlar. Açık kalma süresi olarak HyperOS son sırada MagicOS ise 1. sırada. Malzeme kalitesi farkına gelirsek Poco X6 Pro'nun malzeme kalitesi kötü. Bir kanal Poco X6 Pro'ya bükülme testi yapıyor telefon 5 saniyede neredeyse ikiye bölünüyor.

çin malı tercih etmeyin derim.
Çin malı dediğinde Honor şimdi. Çin markası telefonları hep yazılımlarını berbat biliriz. Ancak Honor'un yazılımı öyle değil. Öyle ki MagicOS OneUI'dan bile daha az kaynak tüketiyor.

Son düzenleme:

A_TURAN_A

80+ Bronze
Bu telefonun yurt dışı versiyonu satılıyor mu acaba, redmi 13 pro nun yurt dışı 7.500 e satıyorlarmış, yurt içi kayıtlı versiyonu da 15 bin lira. 2 tane alıp 8 ayda bir sim değiştirerek kullanmak daha mantıklı geliyor bana. Eğer bu telefon da yarı fiyatına geliyorsa böyle yapmak mantıklı gibi geliyor bana.

Rudiarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Samet Yılmaz
Bu telefonun yurt dışı versiyonu satılıyor mu acaba, redmi 13 pro nun yurt dışı 7.500 e satıyorlarmış, yurt içi kayıtlı versiyonu da 15 bin lira. 2 tane alıp 8 ayda bir sim değiştirerek kullanmak daha mantıklı geliyor bana. Eğer bu telefon da yarı fiyatına geliyorsa böyle yapmak mantıklı gibi geliyor bana.
Xiaomi ve infinix harici imei olayı yok

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Var. Honor'un arayüzü MagicOS en az kaynak tüketen arayüz. Xiaomi'nin arayüzü HyperOS ise en fazla kaynak tüketen arayüz. Bir testte telefon markalarının arayüzlerinde 30 tane uygulamayı arka planda açık bırakıyorlar. Açık kalma süresi olarak HyperOS son sırada MagicOS ise 1. sırada. Malzeme kalitesi farkına gelirsek Poco X6 Pro'nun malzeme kalitesi kötü. Bir kanal Poco X6 Pro'ya bükülme testi yapıyor telefon 5 saniyede neredeyse ikiye bölünüyor.

Çin malı dediğinde Honor şimdi. Çin markası telefonları hep yazılımlarını berbat biliriz. Ancak Honor'un yazılımı öyle değil. Öyle ki MagicOS OneUI'dan bile daha az kaynak tüketiyor.
Kaynak tüketmesi kimin umrunda? Arayüz kalitesinden bahsediyorum ben. Kılıfsız şekilde aşağı yukarı büktüğün her cihaz o hale gelir. Honor cihazların hiçbiri iyi kaliteye sahip değil. MagicOS denen rezil arayüz tamamen iOS çakması yapılmaya çalışılmış berbat bir arayüz.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Xiaomi ve infinix harici imei olayı yok
İmei attırmak için demedim, burada 2 katı fiyata almaktansa yarı fiyatına yurt dışı 2 tane telefon alıp 8 ay birini 8 ay da diğerini kullanmak daha mantıklı bence hem telefonda yorulmamış olur extra telefon olmuş olur. Bu telefon için de yurt dışından getiren bir satıcı varsa onu almak daha mantıklı gibi

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

2 seneye donmalar başlarsa çin malı diye kast ettiğim şeyi anlarsın.

S24'e 7 yıl güncelleme garantisi veriyorlar neden? çünkü kaliteli cihaz o zamana kadar minimum donmalar ile gidiyor çin mallarına baktığımızda 3-5 yıl belki oda nadir veriyor güncelleme garantisi.

Top Bottom