Bende öyle diyordum ama video formatlarında 30fps değerlerini görene kadar, bu devirde bir zahmet 60 fps koysalarmış. Benim için elendiHARBİ İYİ TELEFON
o doğru oda beni üzdüBende öyle diyordum ama video formatlarında 30fps değerlerini görene kadar, bu devirde bir zahmet 60 fps koysalarmış. Benim için elendi
Bu fiyat bandındaki tüm cihazların 2. el piyasası hep öyle zaten. Orta segment bir cihaz alıyoruz sonuçta.bence alırken 2.elinide düşünün arkadaşlar bu bu tarz markaların 2.eli çok zayıf
f6 var bende bin basar honoraBaba honor candır yemişim poco yu
honor 90'da da ois ve stereo hoparlör yoktu. Çok akıllı bu firma bir özellik koymayarak telefondan vazgeçirmeyi iyi beceriyoro doğru oda beni üzdü
bro dur hele , kızıştırma ortalığıf6 var bende bin basar honora
YOKKK(YANKILI)f6 var bende bin basar honora
neyse haklısın ya knk pc den telefona kablo ile interneti nasıl bağlayacağız gözünü seveyim yardımcı olhonor 90'da da ois ve stereo hoparlör yoktu. Çok akıllı bu firma bir özellik koymayarak telefondan vazgeçirmeyi iyi beceriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bro dur hele , kızıştırma ortalığı
Valla bilmiyorum konu aç, ben f6'ımla biraz 120fps pubg atayım siz takılınneyse haklısın ya knk pc den telefona kablo ile interneti nasıl bağlayacağız gözünü seveyim yardımcı ol
Alanlara hayırlı olsun güzel fiyattı. Almayanlar s21fe s22 alınır mı konularına yönelebilirStok bitti. Alanlara hayırlı olsun.
Marka karalama değil muadilini almak daha mantıklı diyorum.Ne cevap yazıyon bro isteyen alsın istemeyen almasın. Bu kadar bir markaya karalama amacı güdülmesi ilginç bir durum, kamerası dahil iyi, dengeli bir cihaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keşke f6'ya 720p 60fps koysalarmış , napim ben 4k 60 fps'i içerik üreticisimiyiz . Ön kamerayada 1080/60 koymuşlar.