İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,727
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tekrardan stok gelmiş. Fiyatı 500 TL artmış ama halen alınır.
Son düzenleme:
yeşil için +500 veririmTekrardan stok gelmiş. Fiyatı 500 tl artmış ama halen alınır.
Bence bu fiyata 8gen 1 her türlü yeter 50klık telefonlarda bile bazı markalar 8gen2 kullanmasına rağmen bu fiyata bu işlemci ve donanım çok iyiSnapdragon 8 gen 1 'den daha yavaş bir işlemci, gerçekten değer mi bu fiyata?
Bence de bu fiyata 8 gen 1 iyi ama üstündeki işlemci daha yavaş.Bence bu fiyata 8gen 1 her türlü yeter 50klık telefonlarda bile bazı markalar 8gen2 kullanmasına rağmen bu fiyata bu işlemci ve donanım çok iyi
Olabilir ama şimdi fiyat odaklı düşünüyoruz 1 günü rahatlıkla çıkarabilir bu fiyata böyle bir şey çok iyi bence.Bence de bu fiyata 8 gen 1 iyi ama üstündeki işlemci daha yavaş.
ısınma konusu daha önemli , bu 7 serileri az ısınıyor . Ben şahsen 7gen3 'e gayet iyi gözüyle bakıyorum.Bence de bu fiyata 8 gen 1 iyi ama üstündeki işlemci daha yavaş.
Evet o yönden snapdragon 8 gen 1 çok verimsiz. 6 saat ekran süresi var benim kullanımımda, ısındığı zaman daha yavaş kalıyor da olabilir. Snapdragon verimlilik konusunda maalesef Apple ın gerisinde kaldı.ısınma konusu daha önemli , bu 7 serileri az ısınıyor . Ben şahsen 7gen3 'e gayet iyi gözüyle bakıyorum.
Çok fazla sipariş var ondan kaynaklı olabilir.Alan var mı benim ki bir türlü kargoya verilmedi 4-5 gün oldu hala sipariş hazırlanıyor yazıyor
Bugün beklicem bakalım tahmini kargoya teslim 2 Eylül diyorduÇok fazla sipariş var ondan kaynaklı olabilir.