İşlemcisi daha güçlü sadece onun harici bu her konuda daha iyidir.Poco f6 daha güçlü bu telefondan
30 FPS video çekmesi mi daha iyi neyesi dayanarak diyorsun? Kasası çok hoşuma gitti harici F6 aldım geçtimİşlemcisi daha güçlü sadece onun harici bu her konuda daha iyidir.
komik ama video fps'i de işlemci ile alakalı30 FPS video çekmesi mi daha iyi neyesi dayanarak diyorsun? Kasası çok hoşuma gitti harici F6 aldım geçtim
60 çekse ne? İnternetten baktın mı hiç kamera testlerine nasıl çekiyor onu diye? Düşük bitrate ve çok kötü bir dinamik aralıkla birlikte.30 FPS video çekmesi mi daha iyi neyesi dayanarak diyorsun? Kasası çok hoşuma gitti harici F6 aldım geçtim
aynen kasası güzel, f6 'nın donanımı şuan en güncel özellikleri barındırıyor salla gitsin.30 FPS video çekmesi mi daha iyi neyesi dayanarak diyorsun? Kasası çok hoşuma gitti harici F6 aldım geçtim
İşlemci en önemli şey zaten. Antutu puanı daha yüksek ki bu onu daha güçlü yapıyor.İşlemcisi daha güçlü sadece onun harici bu her konuda daha iyidir.
Ne cevap yazıyon bro isteyen alsın istemeyen almasın. Bu kadar bir markaya karalama amacı güdülmesi ilginç bir durum, kamerası dahil iyi, dengeli bir cihaz.İşlemci en önemli şey zaten. Antutu puanı daha yüksek ki bu onu daha güçlü yapıyor.
+ Olarak
F6'nin Ekran çözünürlüğü daha yüksek
Honorun pil 200mah daha fazla, ön kamera 4k kayıt yapıyor ve honorda arka kamerada 4k 60fps yok
HARBİ İYİ TELEFON20k parası olup telefon almak isteyenler bu telefonu kaçırmasınlar
Poco F6 oyuncu telefonu olduğu için tamamen işlemciye önem vermişler ve özellikle kameradan kısmışlar. Honor 200 günlük kullanıcı ve kamerayı sık kullanan bir kullanıcı için daha iyi bir seçenek. Ekran kısmına gelirsek: Ekran çözünürlüğü farkı çok az. Honor 200'ün ekran parlaklığı 4000 nit, Poco F6'nın ise 2400 nit. Ve Honor 200'ün ekranı OLED, Poco F6'nın ise Amoled. Yani Honor 200'ün ekranı daha iyi.İşlemci en önemli şey zaten. Antutu puanı daha yüksek ki bu onu daha güçlü yapıyor.
+ Olarak
F6'nin Ekran çözünürlüğü daha yüksek
Honorun pil 200mah daha fazla, ön kamera 4k kayıt yapıyor ve honorda arka kamerada 4k 60fps yok
konu ne kadar saçma yerlere geldi boşverin bro isteyen istediğini alsın. F6 oyuncu telefonu değil mantıklı insanların telefonu Pazar öyle bir noktaya geldi ki teorik verilerle ego tatmin ediliyor. F6'nın ana kamerası kaliteli ,napim ben telefotoyu 30x zoom'u diyenler gidip f6 alabilirPoco F6 oyuncu telefonu olduğu için tamamen işlemciye önem vermişler ve özellikle kameradan kısmışlar. Honor 200 günlük kullanıcı ve kamerayı sık kullanan bir kullanıcı için daha iyi bir seçenek. Ekran kısmına gelirsek: Ekran çözünürlüğü farkı çok az. Honor 200'ün ekran parlaklığı 4000 nit, Poco F6'nın ise 2400 nit. Ve Honor 200'ün ekranı OLED, Poco F6'nın ise Amoled. Yani Honor 200'ün ekranı daha iyi.
reklam servisini devre dışı bırakınca 0 reklam bro , hyperos'ta öyle eski miui bilememf6 da arayüz honor gibi olsa düşünmeden aklınır ama ayarlar menüsüne bile utanmasalar reklam atıcak adamlar o arayüzle cihaz satmaları mucize