Neler Yeni

Samsung S24 alınır mı

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Serkan
Bütçe
41000
Dostlar, S24 almayı düşünüyorum, çok büyük telefon istemiyorum o yüzden S24+ düşünmüyorum, Xiaomi de düşünüyorum, teşekkürler, iyi forumlar.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
göksel yurtcan
Dostlar, S24 almayı düşünüyorum, çok büyük telefon istemiyorum o yüzden S24+ düşünmüyorum, Xiaomi de düşünüyorum, teşekkürler, iyi forumlar.
büyük telefon istemiyorsanız güncel tek seçenek benimde bütçe olsa terih etmeyi düşünüyorum

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Seçkin Kurtalan
Selamlar, çok bilgim yok fakat ufak bir yorum düşeceğim ben. S21 kullanıyordum önceden, onda da exynos işlemci vardı ve ya snapdragon 888 ya da sd gen 1'e rakip olarak çıkmıştı, baya Samsung'un düzeldiğini filan söylüyorlardı o zamanlar ben de inanıp almıştım. 2 yıl kullandım, 1 yılı optimizasyon sorunlarıyla, diğer yılı da pil sorunuyla mücadele ederek geçirdim. Yine exynos işlemci var ve mimarisi snapdragon eşleniğine benzer nitelikte. Pek güvenemiyorum bu seriye ben.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
Plus ve ultra modellerine şans vermenizi öneririm yine de düşünülmüyorsa s24 alınıp geçilebilir güncel cihaz.

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Seçkin Kurtalan
Bu demek değil ki bu cihaz kötü, ama s24'ün s23 üzerine bir şey kattığını göremedim ben, kamerada da bilmem hangi sensör değişti ya da şu ekran şu kadar nit parlak oldu gibi şeyler dışında önceki seri ile fark göremedim hiç. S23 sanırım snapdragon işlemci ile geldi Türkiye'ye. Google Android donanım testlerini snapdragon ve tensor işlemciler üzerinde yaparak kalite kontrol sağlıyor. S23 düşünseniz paranız cebinizde kalabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kapitalizm kölesi olarak İphone 15'e geçtim. Bu fiyat bandında alabileceğiniz cihaz iphone 13, o da 2021 cihazı zaten. Ya da iphone 14 de biraz sıkılarak düşünülebilir. Enterprise oluyor Apple ürünleri, bankacılık veya benim gibi yazılım işleri gereksinimlerinden muafsanız apple cihaz düşünmeyin bile.

efemiller

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Efe İlbey Turan
Cihazı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Hafif ısınıyor günlük kullanımda mobil veride dahada fazla. Pil anlamında 5 saat civarı ekran süresi veriyor. Bu dediklerim daha iyi olabilirdi onun dışında memnunum ekranı, performansı, kamerası gayet iyi.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Qwerty1029384756
S25 çıkacak Ocak-Şubat gibi.

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu demek değil ki bu cihaz kötü, ama s24'ün s23 üzerine bir şey kattığını göremedim ben, kamerada da bilmem hangi sensör değişti ya da şu ekran şu kadar nit parlak oldu gibi şeyler dışında önceki seri ile fark göremedim hiç. S23 sanırım snapdragon işlemci ile geldi Türkiye'ye. Google Android donanım testlerini snapdragon ve tensor işlemciler üzerinde yaparak kalite kontrol sağlıyor. S23 düşünseniz paranız cebinizde kalabilir.

Ben kapitalizm kölesi olarak İphone 15'e geçtim. Bu fiyat bandında alabileceğiniz cihaz iphone 13, o da 2021 cihazı zaten. Ya da iphone 14 de biraz sıkılarak düşünülebilir. Enterprise oluyor Apple ürünleri, bankacılık veya benim gibi yazılım işleri gereksinimlerinden muafsanız apple cihaz düşünmeyin bile.
hocam iPhone düşünüyorum ama çok pahalı düz modelleri de alınmaz diyorlar karar veremedim bi türlü

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Alınır tabii ki.

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Serkan
Cihazı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Hafif ısınıyor günlük kullanımda mobil veride dahada fazla. Pil anlamında 5 saat civarı ekran süresi veriyor. Bu dediklerim daha iyi olabilirdi onun dışında memnunum ekranı, performansı, kamerası gayet iyi.
pil olarak beni idare etmesi lazım ama son çıkan bütün telefonların bataryası çok iyi değil zaten. Exynos işlemci olduğu için mi ısınıyor acaba

Alınır tabii ki.
hangisi için dediniz hocam?

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Seçkin Kurtalan
hocam iPhone düşünüyorum ama çok pahalı düz modelleri de alınmaz diyorlar karar veremedim bi türlü
Niye alınmasın yahu, alacağın düz s serileri ile paralel gidiyor cihazlar. Hele iphone 13, s21 ve s22'den üstün benim gözümde, stabilite olarak da s23 ile denk gelir, teknolojik olarak geride olur herhalde tabi. Ama senin beklentilerine göre iş yapacak bir cihaz.

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Serkan
Niye alınmasın yahu, alacağın düz s serileri ile paralel gidiyor cihazlar. Hele iphone 13, s21 ve s22'den üstün benim gözümde, stabilite olarak da s23 ile denk gelir, teknolojik olarak geride olur herhalde tabi. Ama senin beklentilerine göre iş yapacak bir cihaz.
hocam ben oyun oynamıyorum zaten sosyal medya ve gündelik uygulamaları rahat açsın pil açısından iyi olsun yeter. iPhone 14 256 GB, 40 Bin, fakat ekranı 60 hz o biraz üzüyor

hocam ben oyun oynamıyorum zaten sosyal medya ve gündelik uygulamaları rahat açsın pil açısından iyi olsun yeter. iPhone 14 256 GB, 40 Bin, fakat ekranı 60 hz o biraz üzüyor
128 gb 43 binmiş düzeltiyorum

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Seçkin Kurtalan
Ben apple manyağı biri değilim fakat ülkedeki apple çılgınlığı ve yazılım bütünlüğü olarak apple bana çok tatlı geliyor, memur çocuğuydum düne kadar, android telefonların dibine kadar araştırıp en ince ayrıntısını bilir, apple cihazları geride olduğunu düşünüp kötülerdim :p İşimde biraz yükselince elime para geçti, iphone 15'e geçtim, kız arkadaşım ve arkadaşım iphone 13 kullanıyor. Arayüz akıcılığı ve hissiyat olarak cihazlar aynı. Değer de koruyor meret. Konu açtım bak pil kötü gidiyor diye, 9 saat ekran süresi alıyormuşum. Dertsizlikten dert arıyor insan bu cihazlarda ama yok gibi.

Bunu şey gibi düşün, gençken hızlı araba alıp kullanan, rahatlık aramayan peugeot 207 rc filan çekip 0 ergonomi ile sokakta fink atıp, baba olunca hızlı arabayı napıcam bassam ne olacak ailem rahat olsun bebek koltuğu olsun diyip peugeot 2008 ya da işte bir aile suv alıp basmayıp konfor ve ergonomi bakan birine dönüşmek gibi bir şey. Çok komplike oldu sanırım örnek :LOL:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,880
Üyeler
160,896
Son üye
ayanonkt
Top Bottom