büyük telefon istemiyorsanız güncel tek seçenek benimde bütçe olsa terih etmeyi düşünüyorumDostlar, S24 almayı düşünüyorum, çok büyük telefon istemiyorum o yüzden S24+ düşünmüyorum, Xiaomi de düşünüyorum, teşekkürler, iyi forumlar.
Cihazı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Hafif ısınıyor günlük kullanımda mobil veride dahada fazla. Pil anlamında 5 saat civarı ekran süresi veriyor. Bu dediklerim daha iyi olabilirdi onun dışında memnunum ekranı, performansı, kamerası gayet iyi.Dostlar, S24 almayı düşünüyorum, çok büyük telefon istemiyorum o yüzden S24+ düşünmüyorum, Xiaomi de düşünüyorum, teşekkürler, iyi forumlar.
hocam iPhone düşünüyorum ama çok pahalı düz modelleri de alınmaz diyorlar karar veremedim bi türlüBu demek değil ki bu cihaz kötü, ama s24'ün s23 üzerine bir şey kattığını göremedim ben, kamerada da bilmem hangi sensör değişti ya da şu ekran şu kadar nit parlak oldu gibi şeyler dışında önceki seri ile fark göremedim hiç. S23 sanırım snapdragon işlemci ile geldi Türkiye'ye. Google Android donanım testlerini snapdragon ve tensor işlemciler üzerinde yaparak kalite kontrol sağlıyor. S23 düşünseniz paranız cebinizde kalabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben kapitalizm kölesi olarak İphone 15'e geçtim. Bu fiyat bandında alabileceğiniz cihaz iphone 13, o da 2021 cihazı zaten. Ya da iphone 14 de biraz sıkılarak düşünülebilir. Enterprise oluyor Apple ürünleri, bankacılık veya benim gibi yazılım işleri gereksinimlerinden muafsanız apple cihaz düşünmeyin bile.
pil olarak beni idare etmesi lazım ama son çıkan bütün telefonların bataryası çok iyi değil zaten. Exynos işlemci olduğu için mi ısınıyor acabaCihazı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Hafif ısınıyor günlük kullanımda mobil veride dahada fazla. Pil anlamında 5 saat civarı ekran süresi veriyor. Bu dediklerim daha iyi olabilirdi onun dışında memnunum ekranı, performansı, kamerası gayet iyi.
hangisi için dediniz hocam?Alınır tabii ki.
Niye alınmasın yahu, alacağın düz s serileri ile paralel gidiyor cihazlar. Hele iphone 13, s21 ve s22'den üstün benim gözümde, stabilite olarak da s23 ile denk gelir, teknolojik olarak geride olur herhalde tabi. Ama senin beklentilerine göre iş yapacak bir cihaz.hocam iPhone düşünüyorum ama çok pahalı düz modelleri de alınmaz diyorlar karar veremedim bi türlü
hocam ben oyun oynamıyorum zaten sosyal medya ve gündelik uygulamaları rahat açsın pil açısından iyi olsun yeter. iPhone 14 256 GB, 40 Bin, fakat ekranı 60 hz o biraz üzüyorNiye alınmasın yahu, alacağın düz s serileri ile paralel gidiyor cihazlar. Hele iphone 13, s21 ve s22'den üstün benim gözümde, stabilite olarak da s23 ile denk gelir, teknolojik olarak geride olur herhalde tabi. Ama senin beklentilerine göre iş yapacak bir cihaz.
128 gb 43 binmiş düzeltiyorumhocam ben oyun oynamıyorum zaten sosyal medya ve gündelik uygulamaları rahat açsın pil açısından iyi olsun yeter. iPhone 14 256 GB, 40 Bin, fakat ekranı 60 hz o biraz üzüyor