Neler Yeni

Yardım ASUS TUF A15 ALINIR MI?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Arkadaşlar kullanan var mı? Isınma problemi vs oluyor mu? Bunun ramı 16 gb ta yükseltilmiş modelini alacağım. Genelde cs go falan oynuyorum. Arada da hikayeyi oyunlar.

Ekler

• IMG_1968.jpeg
    IMG_1968.jpeg
    430 KB · Hit: 39

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncel

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kodu farklı ama aynı özellikli laptop.
Bu videoyu izledim hacım teşekkürler ama yinede. Benim amacım kullanıcı yorumu. Uzun kullanımda herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı acaba onu merak ediyorum.

FKT74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Furkan Türkmen
Bu videoyu izledim hacım teşekkürler ama yinede. Benim amacım kullanıcı yorumu. Uzun kullanımda herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı acaba onu merak ediyorum.
Peki hocam anladım bu videodaki laptop fiyatı iyiyken ben dahil bir çok insan tarafından tavsiye ediliyordu tuf serisinin soğutma konusunda pek iyi olduğunu söyleyemem fakat içinde çok yüksek donanım yok zaten. Bence güzel bir seçenek. Özellikle bu cihazın bir oyuncu laptopuna göre iyi batarya süresi verdiğini duymuştum ama tam emindeğilim. Diğer arkadaşlar daha iyi bilirler yüksek ihtimalle.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Peki hocam anladım bu videodaki laptop fiyatı iyiyken ben dahil bir çok insan tarafından tavsiye ediliyordu tuf serisinin soğutma konusunda pek iyi olduğunu söyleyemem fakat içinde çok yüksek donanım yok zaten. Bence güzel bir seçenek. Özellikle bu cihazın bir oyuncu laptopuna göre iyi batarya süresi verdiğini duymuştum ama tam emindeğilim. Diğer arkadaşlar daha iyi bilirler yüksek ihtimalle.
Ruşen işlemci oluşu kafamı karıştırıyor belki intele göre bir tık fazla ısınabilir

Top Bottom