Neler Yeni

Çözüldü✓ Temu'dan Aula F75 Klavye Alayım mı ?

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sami Yusuf Aksu
Valla dostum indirim yok linkteki yazan fiyatı alıcam işte direk. Varsa indirim mindirim yeriz valla 😄.
70 TL var o kodla. Bide %20 indirim var buda 170 TL indirim yapıyor ama bunu müşteri hizmetlerinden sürekli istiyicen öyle veriyor

dpp3976=70tl

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
1070 i her türlü geçiyor ama, nasıl bir çözüm bulabilirim buna? sepetinize hangi ürünleri ekleyerek sipariş ettiniz?
hocammm ürün fiyatı 1070 tl yi geçmiyecek. vergi hariç yani. vergi dahil 1700 e kadar sınırı var anladınız mı

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
70 TL var o kodla. Bide %20 indirim var buda 170 TL indirim yapıyor ama bunu müşteri hizmetlerinden sürekli istiyicen öyle veriyor

dpp3976=70tl
Eyvallah dost. Peki var mı başka bi ürün önerin şöyle işe yaracak bişeyler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Andaç
hocammm ürün fiyatı 1070 tl yi geçmiyecek. vergi hariç yani. vergi dahil 1700 e kadar sınırı var anladınız mı
Hocam ilk yurtdışı alışverişim olduğu için yeni farkettim :( halihazırdaki siparişimi de iptal etmiştim. Şimdi tekrar oluşturdum ilginiz için çok teşekkür ederim :)

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1070 i her türlü geçiyor ama, nasıl bir çözüm bulabilirim buna? sepetinize hangi ürünleri ekleyerek sipariş ettiniz?
Geçemez. 1070 TL üstünü sipariş veremezsin zaten. Temu uyarı verir. Seninki vergiyle birlikte 1070 TL fiyatı geçiyordur. Onda da problem olmaz.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Hocam ilk yurtdışı alışverişim olduğu için yeni farkettim :( halihazırdaki siparişimi de iptal etmiştim. Şimdi tekrar oluşturdum ilginiz için çok teşekkür ederim :)
Baba yanaaar konu birinin iyiliğine de dokundu 🤩🤩.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Andaç
Hocalarım çok teşekkür ederim sabah sabah strese girdim :D

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Klavyeyi al o güzel indirimde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka güzel indirimde bişey yok ihtiyacın ne varsa onu al
Alacam da 480 TL sepet tutarı olması lazım diyo ondan sordum. Ekstra indirim verdi 290 a düştü klavye.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Top Bottom