TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
kimsede indirim hariç konu bakmıyor açtım bakanda yokValla hiçbir bilgim yok dostum.
kimsede indirim hariç konu bakmıyor açtım bakanda yokValla hiçbir bilgim yok dostum.
Verdiğim linki saat 09.42'de atmışım. Şuan da zaten stoğu bitti siyah olanın. Beyaz olanının fiyatı da 570 TL nereden baktın gördüm 52 euroyu ?Verdiğin linkte 57 euro yazıyor. Güle güle kullan DAAAAAAAAAAYI.
bu nası dayıcımVerdiğim linki saat 09.42'de atmışım. Şuan da zaten stoğu bitti siyah olanın. Beyaz olanının fiyatı da 570 TL nereden baktın gördüm 52 euroyu ?
Valla ya bilgisi olan yoktur ya da bilgili arkadaşlarımız şuan da forum da aktif değillerdir. Konuyu 2 saatte bir yükselt belki gelir cevap.kimsede indirim hariç konu bakmıyor açtım bakanda yok
Bende böyle gösterdi. Neyse s*ktir hadi.Verdiğim linki saat 09.42'de atmışım. Şuan da zaten stoğu bitti siyah olanın. Beyaz olanının fiyatı da 570 TL nereden baktın gördüm 52 euroyu ?
Verdiğim linki saat 09.42'de atmışım. Şuan da zaten stoğu bitti siyah olanın. Beyaz olanının fiyatı da 570 TL nereden baktın gördüm 52 euroyu ?
İnsan gibi cevap yazıyoruz yavşak yavşak ağzını yayıyosun sikko.Valla ya bilgisi olan yoktur ya da bilgili arkadaşlarımız şuan da forum da aktif değillerdir. Konuyu 2 saatte bir yükselt belki gelir cevap.
Oda benim aldığımın beyazı, güzeldir klavye hakkında benim hiç bilgim yok incelemedim de dostum. Sadece indirim konusunda baktığım kadar. Forumdaşlarımız övmüşler fiyatı da uygun, malum kullandığım klavye de dandik bir şey hemen çöktüm.
bebe belikle uğraşamam işine bak.İnsan gibi cevap yazıyoruz yavşak yavşak ağzını yayıyosun sikko.
Daha demin stok bitti yazıyordu şimdi bende de o şekilde.Alıntıyı görüntüle
stok var halen sizde nasıl bitti olarak gözüküyor
La olum sen kimsin de böyle erkek erkek konuşuyon, benim bu forum da birisine senin gibi seviyesiz bi mesajım yok. Az insan olda defol git ap*al saptal konuşma. Ağzına sı*tın konunun.Klavyenin arkasında olmasan gösterirdim sana bebeyi de, neyse hadi sktir ol bak dalgana.
Çıkmaz hocam.bende aynı iki ürünü sipariş vereceğim satış fiyatı 1.045Tl gümrükde bir sıkıntı çıkmaz değilmi ?
Hocam monitör standında tip 1 tip 2 vardı ben aceleyle tip 2 aldım fark nedir?hocam verebiliyorsan çok iyi olur Alıntıyı görüntüle