Neler Yeni

Çözüldü✓ Temu'dan Aula F75 Klavye Alayım mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Merlin

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Fatih Ayhan
Ben temudan 3 farklı sipariş oluşturdum hazır bu konuya elim değmişken sorayım. Paket sayısından dolayı gümrükte kalma ihtimali ne kadardır kargoların? yani 3 ayrı siparişte toplam ürün fiyatları 1070 TL'yi geçiyor haliyle ve farklı paketlerde farklı zamanlarda gümrüğe girecekler tahminimce. Bazı ürünler uçağa yeni koyulmuş bazıları havaalanına yeni gelmiş bazıları da türkiyeye giriş yapmış durumda. Ürünlerin bir kısmının gelmeme ihtimali ne kadardır?

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Ben temudan 3 farklı sipariş oluşturdum hazır bu konuya elim değmişken sorayım. Paket sayısından dolayı gümrükte kalma ihtimali ne kadardır kargoların? yani 3 ayrı siparişte toplam ürün fiyatları 1070 TL'yi geçiyor haliyle ve farklı paketlerde farklı zamanlarda gümrüğe girecekler tahminimce. Bazı ürünler uçağa yeni koyulmuş bazıları havaalanına yeni gelmiş bazıları da türkiyeye giriş yapmış durumda. Ürünlerin bir kısmının gelmeme ihtimali ne kadardır?
Aylık 5 adet kargo verebiliyorsunuz. Bir problem olmaz sanırım.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Fatih Ayhan
Aylık 5 adet kargo verebiliyorsunuz. Bir problem olmaz sanırım.
Tek sipariş 2 farklı pakete bölünmüş durumda. 3 sipariş var ama 3 paketten fazla var. 3. siparişimi de 2 farklı pakete bölmezlerse toplam 5 paket oluyor. 2 + 2 + 1 şeklinde. Umarım sorun çıkmaz.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Tek sipariş 2 farklı pakete bölünmüş durumda. 3 sipariş var ama 3 paketten fazla var. 3. siparişimi de 2 farklı pakete bölmezlerse toplam 5 paket oluyor. 2 + 2 + 1 şeklinde. Umarım sorun çıkmaz.
Umarım dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,419
Üyeler
160,846
Son üye
Yigit42
Top Bottom