31 gayet iyi bir not. Ben 5 alıyordumMerhaba arkadaşlar. Bu yıl 9.sınıfa geçtim ancak. Notlarım çok kötü geldim. Her gün iki sınav birden olduğu için her gün 2 sınava çalışmak zorunda kalıyorum. Fizikten 31, kimyadan 51 matematikten 31, coğrafyadan 40, din kültüründen 45 aldım. Ne yapacağımı bilmiyorum bu yıl sınıfta kalmak istemiyorum düzelir mi bu saatten sonra? Her gün 2 sınav olduğu için her gün 2 sınava çalışmam gerekiyor.
Hocam buraya yazdıysan bunu büyük ihtimalle burda ne kadar sana öğüt versekte dinlemiceksin sadece kendini avutacak birilerini arıyorsun gibime geliyor.Benide dinler misin bilmem ama benim vereceğim tavsiye şu herkesin verdiği gibi son gün çalışma 9.sınıf öteki sınıflara göre aşırı basit bir sınıf ileride mesela 10cu sınıf 11ci sınıf felan gelince daha da fena konular karşına gelicek o zamanda mı geliceksin konu açıcaksın ben yapamıyorum diye.Eğer ki hedefin varsa eşşek gibi çalışacaksın afedersin ama ben şuan üni 1de okuyorum erciyeste bilgisayar mühendisliğindeyim 9 10 11 bomboş geçti hiç çalışmadım millet koronada felan hep 93 ortalama felan yaptı ben 78 alıyordum yine demem şu ki hiçbir şey için geç değil şimdiden bi çalışmaya başla yavaştan ileriyide düşünerek ilerde dua edersin bana ben tek senede deprem felan olmasına rağmen 68k yaptım.Olmayacak diye bir şey yok sen kendini olmaz diye kodlarsan olmaz sadeceMerhaba arkadaşlar. Bu yıl 9.sınıfa geçtim ancak. Notlarım çok kötü geldim. Her gün iki sınav birden olduğu için her gün 2 sınava çalışmak zorunda kalıyorum. Fizikten 31, kimyadan 51 matematikten 31, coğrafyadan 40, din kültüründen 45 aldım. Ne yapacağımı bilmiyorum bu yıl sınıfta kalmak istemiyorum düzelir mi bu saatten sonra? Her gün 2 sınav olduğu için her gün 2 sınava çalışmam gerekiyor.
boş boş oturursan bi bok değişmez burayla ilgileneceğine günlük tekrarını yap onu da yapamıyorsan sınavdan bir hafta önce bütün derslere çalış halledersin. millet çalışarak yapıyor sen vahiy bekliyorsun sanırımMerhaba arkadaşlar. Bu yıl 9.sınıfa geçtim ancak. Notlarım çok kötü geldim. Her gün iki sınav birden olduğu için her gün 2 sınava çalışmak zorunda kalıyorum. Fizikten 31, kimyadan 51 matematikten 31, coğrafyadan 40, din kültüründen 45 aldım. Ne yapacağımı bilmiyorum bu yıl sınıfta kalmak istemiyorum düzelir mi bu saatten sonra? Her gün 2 sınav olduğu için her gün 2 sınava çalışmam gerekiyor.
Bide günde 2 sınav olmasından şikayetçi şaka gibiboş boş oturursan bi bok değişmez burayla ilgileneceğine günlük tekrarını yap onu da yapamıyorsan sınavdan bir hafta önce bütün derslere çalış halledersin. millet çalışarak yapıyor sen vahiy bekliyorsun sanırım
ben 05 almıştım 11de yine iyi almışOLM ATEİST ADAM BİLE 45DEN FAZLA ALIYOR NASIL Becerdin LAN ?
dostum lisenin sonuna kadar böyle olacak günde 2-3 sınav normal alışman gerekiyor yapacak bir şey yokMerhaba arkadaşlar. Bu yıl 9.sınıfa geçtim ancak. Notlarım çok kötü geldim. Her gün iki sınav birden olduğu için her gün 2 sınava çalışmak zorunda kalıyorum. Fizikten 31, kimyadan 51 matematikten 31, coğrafyadan 40, din kültüründen 45 aldım. Ne yapacağımı bilmiyorum bu yıl sınıfta kalmak istemiyorum düzelir mi bu saatten sonra? Her gün 2 sınav olduğu için her gün 2 sınava çalışmam gerekiyor.