Neler Yeni

Notlar çok düşük geldi

Cicenes35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Enes Çiçen

Merhaba arkadaşlar. Bu yıl 9.sınıfa geçtim ancak. Notlarım çok kötü geldim. Her gün iki sınav birden olduğu için her gün 2 sınava çalışmak zorunda kalıyorum. Fizikten 31, kimyadan 51 matematikten 31, coğrafyadan 40, din kültüründen 45 aldım. Ne yapacağımı bilmiyorum bu yıl sınıfta kalmak istemiyorum düzelir mi bu saatten sonra? Her gün 2 sınav olduğu için her gün 2 sınava çalışmam gerekiyor.​

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
970
İsim
Asil
Bence hergün 2 sınava çalışmak zorunda değildin :D 1 dönem 2 ay falan sürüyor yani bu 2 ay boyunca okula gitmeyip son gün çalıştıysan bu notlar normal ama 2 ay boyunca vaktin varken suçu günde 2 tane sınav olmasına atıyorsan komik olur. Yanlış anlamada son gün sokaktan bir adamı alıp çalışmasını söyleseler o gün içerisinde o adamda bu notları rahat alır. Adam akıllı ders çalış toparlarsın bişi olmaz.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,472
İsim
Mehmet Aslan

Merhaba arkadaşlar. Bu yıl 9.sınıfa geçtim ancak. Notlarım çok kötü geldim. Her gün iki sınav birden olduğu için her gün 2 sınava çalışmak zorunda kalıyorum. Fizikten 31, kimyadan 51 matematikten 31, coğrafyadan 40, din kültüründen 45 aldım. Ne yapacağımı bilmiyorum bu yıl sınıfta kalmak istemiyorum düzelir mi bu saatten sonra? Her gün 2 sınav olduğu için her gün 2 sınava çalışmam gerekiyor.​

31 gayet iyi bir not. Ben 5 alıyordum :kekw:

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,133
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Hocam buraya yazdıysan bunu büyük ihtimalle burda ne kadar sana öğüt versekte dinlemiceksin sadece kendini avutacak birilerini arıyorsun gibime geliyor.Benide dinler misin bilmem ama benim vereceğim tavsiye şu herkesin verdiği gibi son gün çalışma 9.sınıf öteki sınıflara göre aşırı basit bir sınıf ileride mesela 10cu sınıf 11ci sınıf felan gelince daha da fena konular karşına gelicek o zamanda mı geliceksin konu açıcaksın ben yapamıyorum diye.Eğer ki hedefin varsa eşşek gibi çalışacaksın afedersin ama ben şuan üni 1de okuyorum erciyeste bilgisayar mühendisliğindeyim 9 10 11 bomboş geçti hiç çalışmadım millet koronada felan hep 93 ortalama felan yaptı ben 78 alıyordum yine demem şu ki hiçbir şey için geç değil şimdiden bi çalışmaya başla yavaştan ileriyide düşünerek ilerde dua edersin bana ben tek senede deprem felan olmasına rağmen 68k yaptım.Olmayacak diye bir şey yok sen kendini olmaz diye kodlarsan olmaz sadece

phopshen

80+ Bronze

boş boş oturursan bi bok değişmez burayla ilgileneceğine günlük tekrarını yap onu da yapamıyorsan sınavdan bir hafta önce bütün derslere çalış halledersin. millet çalışarak yapıyor sen vahiy bekliyorsun sanırım

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
970
İsim
Asil
boş boş oturursan bi bok değişmez burayla ilgileneceğine günlük tekrarını yap onu da yapamıyorsan sınavdan bir hafta önce bütün derslere çalış halledersin. millet çalışarak yapıyor sen vahiy bekliyorsun sanırım
Bide günde 2 sınav olmasından şikayetçi şaka gibi

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,850
İsim
Akın Taşkan
Bu sınavlar için yapacak pek bir şeyin yok. Olabildiğince yüksek al, diğer sınavlarına adam gibi günü gününe çalış. Zaten notlarını yükseltirsen hocaların da sözlülerinde yardım eder.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Berat Yapıcı
9.sinifta 92 ortalama yapan bi ogrenci olarak soyluyorum: Gunu gunune ders calis. O gun ne islediysen tekrar et eve gidince.
Bunu yapamayacaksan Anadoluda işin yok.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,657
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
OLM ATEİST ADAM BİLE 45DEN FAZLA ALIYOR NASIL Becerdin LAN ?
ben 05 almıştım 11de yine iyi almış
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum lisenin sonuna kadar böyle olacak günde 2-3 sınav normal alışman gerekiyor yapacak bir şey yok

Son düzenleme:

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Satürn
hadi diğerlerini anlarım da din kültürü 45 ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri