Neler Yeni

🔥İndirim Klasse mousepad İndirimleri - Amazon Prime

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
arda
Aktif olarak GSR SE, Saturn pro soft, GTFX ve gsr kullanan birisi olarak söylüyorum bu pad (longteng) bu fiyata bedava. Üstündeki logoyu çıkart SS razer gibi bilindik marka koy 1.5k ya satar.

Dambıldor

80+ Silver
Qck'dan MPC'ye geçtim. Mpc rezalet bir pad hissi yaşattı bana. Ayrıca bazı bölgelerinde kat izi olduğundan fare takılıyordu, bu yüzden iade ettim.

Enişteme huoyun special aldık o iyi. Ama çok kalın ve sesli bir pad. Ben qck'da fareyi oynanırken gram ses yok ama bu padler sürtünme sesi yapıyor.
Skatezler ya dandiktir yada bir seyler sürtüyordur suan ptfe skatez ile kullanıyorum ses yok zaten kulaklık takıyorsunuz bi de. Kalinligi da piyasaya kaliteli padlere göre gayet ortalama 4mm diye hatırlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aktif olarak GSR SE, Saturn pro soft, GTFX ve gsr kullanan birisi olarak söylüyorum bu pad (longteng) bu fiyata bedava. Üstündeki logoyu çıkart SS razer gibi bilindik marka koy 1.5k ya satar.
Saturn pro nasil longtenge göre? Redditte artisanla karşılaştırıyorlardi hien softlaydi sanırım. Ama fiyatları çok uctu.

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
arda
Skatezler ya dandiktir yada bir seyler sürtüyordur suan ptfe skatez ile kullanıyorum ses yok zaten kulaklık takıyorsunuz bi de. Kalinligi da piyasaya kaliteli padlere göre gayet ortalama 4mm diye hatırlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saturn pro nasil longtenge göre? Redditte artisanla karşılaştırıyorlardi hien softlaydi sanırım. Ama fiyatları çok uctu.
Aldıktan sonra yumuşak tabanlı pad sevmediğimi anladım. Fare benim kullanım tarzımda içeri çok gömülüyor ve kesinlikle sağa sola hareket ettiremiyorum. Saturn pro control pad genelde artisan zero ile kıyaslanıyor. Benim gördüğüm kadarıyla artisan zero ile birebir aynı kalitede. Benimki soft model olmasına rağmen çok göçme hissediyorum. Xsoft modeli nasıldır artık tahmin edemiyorum. Longteng daha sert taban açıklamadaki gibi tam bir hibrit pad. Hem hızlı hem de control var. %50 %50 diyebiliriz. Ne istediğini bilmeyen biri için hibrit pad alıp geçmek en iyisi.

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Yusuf Bahadır
Gamepower gpr 900 kullanıyorum, fark yaratır mı?

Dambıldor

80+ Silver
Aldıktan sonra yumuşak tabanlı pad sevmediğimi anladım. Fare benim kullanım tarzımda içeri çok gömülüyor ve kesinlikle sağa sola hareket ettiremiyorum. Saturn pro control pad genelde artisan zero ile kıyaslanıyor. Benim gördüğüm kadarıyla artisan zero ile birebir aynı kalitede. Benimki soft model olmasına rağmen çok göçme hissediyorum. Xsoft modeli nasıldır artık tahmin edemiyorum. Longteng daha sert taban açıklamadaki gibi tam bir hibrit pad. Hem hızlı hem de control var. %50 %50 diyebiliriz. Ne istediğini bilmeyen biri için hibrit pad alıp geçmek en iyisi.
Zaten oyle bende qck+, heavy gsrdan sonra longteng mainim 1 yildir cok memnunum. Bide ben 1 sene once detaylı ilgileniyordum simdi bakinca artisanlarin fiyatlari daha da uçmuş. Hobi yada esporcu vb olarak alınabilir ama artisan parasina longteng + top seviye mouse alınabilir en azindan connectgame fiyatlarına gore. Artik japonyadan alınmıyordur 30 euro meselesinden dolayı.

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
arda
Zaten oyle bide ben 1 sene once detaylı ilgileniyordum simdi bakinca artisanlarin fiyatlari daha da uçmuş. Hobi yada esporcu vb olarak alınabilir ama artisan parasina longteng + top seviye mouse alınabilir en azindan connectgame fiyatlarına gore. Artik japonyadan alınmıyordur 30 euro meselesinden dolayı.
Artisan isteyen maalesef sarı site kovalayacak bu saaten sonra türkiyede maalesef.

rawest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Soyguç

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Volkan

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Ömür AYCIL
Su mousepad olayi biraz abartilmiyor mu (espor haric)
Mesela linkteki ile konudaki arasindaki farklar neler normal kullaniciya tam olarak ne avantaj sagliyor. Artisi eksisi nedir ? Kullananlar karşılaştıranlar bilgi verebilir mi?

rh4nE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
erhan nalbantoğlu
temudan mouse pad link var mı

Amd34

80+ Silver
beyler klassede filan tamam da temu aliexpress gibi yerlerde daha ucuza denk gelir elimde klasse porge ve aliexpress’den 160 TL aldığım 90x40 3 adet mouse pad var ve doku kalite olarak hiç bi fark yok klasse ve porge olan kenarda duruyor aliexpress’de ki olanı kullanıyorum gayet güzel çinden ucusa denk geleni bulursanız düşünmeden alın boş yere 2 katı vermenize gerek yok

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer
beyler klassede filan tamam da temu aliexpress gibi yerlerde daha ucuza denk gelir elimde klasse porge ve aliexpress’den 160 TL aldığım 90x40 3 adet mouse pad var ve doku kalite olarak hiç bi fark yok klasse ve porge olan kenarda duruyor aliexpress’de ki olanı kullanıyorum gayet güzel çinden ucusa denk geleni bulursanız düşünmeden alın boş yere 2 katı vermenize gerek yok
Klasse'nin 90x40ları Aliexpress kalitesinde zaten de 45x40 longtengler öyle değil.

1 senedir aktif kullanıyorum sorusu olan sorabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,955
Üyeler
164,409
Son üye
Noeshix
Top Bottom