Neler Yeni

AZ Alkmaar ⚽ 3 🏆 1 ⚽ Fenerbahçe

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
AHAHAHAHA TESCİLLİ ŞİKECİLER AVRUPA ADAMI AFFETMEZ.
Büyük harflerle yazınca mutlumu oluyorsunuz. Cahil biraz saygılı ol dalganı yine geç ama üslubunu bozmadan iftira atmadan

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ömer
AHAHAHAHA TESCİLLİ ŞİKECİLER AVRUPA ADAMI AFFETMEZ.
Şikeyi soruşturmasını başlatan savcı bu topraklara adım atabiliyor mu bir kontrol edebilir misin rica etsem. Aynı çatının altındasınız o savcıyla mesela kulüp olarak aslında. Neyse, bu mesajının ekran görüntüsü gereken yere iletildi bilgin olsun.

bwNN

80+ Silver
Bir Fenerbahçeli olarak oyunumuz gerçekten kötü oyuncularda ne hirs ne bir sey var. Takim pas yapamiyor

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ömer
Bir Fenerbahçeli olarak oyunumuz gerçekten kötü oyuncularda ne hirs ne bir sey var. Takim pas yapamiyor
Orası öyle zaten tartışmaya kapalı. Ama üstteki ite cevap vermeden geçmek istemedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
muhmammet yılmaz
Bir Galatasaraylı Olarak Fenerbahçe Acınası Durumda olduğunu düşünüyorum,Manu'yu Yenebilme potansiyelindeki takımın az alkmara yenilmesi kendileri için rezillik,taraftarın artık sürekli algı propogandası yapan başkanın fenerbahçelileri uyutması benim bile yazık dediğim camia.

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Arda
Fanatik bir Fenerbahçeli olarak, Mourinho ne kadar da iyi hoca olsa, istediği oyuncularla oynadığını düşünmüyorum, istediği oyuncuları aldırdık diye bizi kakalıyorlar kesin, ben buna sene başından beri inanmıyorum. Hocanın belirli bir taktiği yok, aslında beynin de var da muhtemelen oyuncular yüzünden olmuyor uymuyor, istediği oyuncuları alamadığı için muhtemelen, Yağız dedi diyin başka bir şey diyin ben Mourinhonun liste başında ki oyuncuların alındığını düşünmüyorum, maximin hariç. Muhtemelen bu sene de Galatasaray şampiyon olur, belli çünkü çok belli. Aziz başkanı destekledim, ve hala destekliyorum da gelmez muhtemelen. Aziz başkan Evlatların üşüyor ne olur geri dön. İyi geceler.

(Norveçli değilim beyler ha)

:D

eneskaya6

80+ Silver
Şikeyi soruşturmasını başlatan savcı bu topraklara adım atabiliyor mu bir kontrol edebilir misin rica etsem. Aynı çatının altındasınız o savcıyla mesela kulüp olarak aslında. Neyse, bu mesajının ekran görüntüsü gereken yere iletildi bilgin olsun.
IMG_2249.jpeg

Dosyaya bunu da ekler misin hocam

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
HasHoca
Fener Sakatlardan , Mourinho nun sahada olmamasından , Plansızlıktan , Programsızlıktan gitti . HER ŞEYE RAĞMEN 💛💙

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ümit
YAPI VAR YEĞENN

Ekler

• images.jpeg
    images.jpeg
    10.7 KB · Hit: 7

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ömer
Alıntıyı görüntüle
Dosyaya bunu da ekler misin hocam
Benim canım kardeşim... Onu diyorum zaten UEFA'dan men almamıza sebep olan, şike soruşturmasını başlatan savcının adını araştır çünkü belli ki kim olduğunu bilmiyorsun ondan sonra darbeden 1 sene önce nereye kaçmış bak sonra gel tekrar konuşcaz. Söz.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Ya arkadaş vallahi fenerli arkadaşlara bir şey diyeceğim, ben bu hayatın içinde bir de fenerli olsaydım muhtemelen huzurlu tek gün geçiremezdim.

eneskaya6

80+ Silver
Benim canım kardeşim... Onu diyorum zaten UEFA'dan men almamıza sebep olan, şike soruşturmasını başlatan savcının adını araştır çünkü belli ki kim olduğunu bilmiyorsun ondan sonra darbeden 1 sene önce nereye kaçmış bak sonra gel tekrar konuşcaz. Söz.
Benim canım kardeşim cezayı savcı vermez düzenler sadece. Ben şuan senin hakkında dosya düzenleyip versem ceza almıs mi olursun iddianame hazırlanmıs mi olur. Cezayı kim tarafından neyden nasıl aldıklarını araştir sonra gel tekrar konuşacaz. Söz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerci ben niye bunları uyandırmaya calisiyorum ki DEVAAAAMMM

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,152
Üyeler
159,581
Son üye
MarcelGerard7
Top Bottom