32-33 bandında süper olmaz 4070 dir oİptal etme ne geleceği belli değil ki, süper ile arasında %15-17 fark var
Mesaj otomatik birleştirildi:
32-33 bandında süper olacaksa FP kralı olur bana göre
32-33 bandında süper olmaz 4070 dir oİptal etme ne geleceği belli değil ki, süper ile arasında %15-17 fark var
32-33 bandında süper olacaksa FP kralı olur bana göre
belli olmaz, sayılı sistemlerde o kadar ucuza verilebilir32-33 bandında süper olmaz 4070 dir o
O zaman boş sistem olur. Bugün çoğu firma onu rahatlıkla yapar. 5 6 ayda bir sistem çıkıyorsa ve Donanım Arşivi imzalıysa beklenti yüksek oluyor.32-33 bandında süper olmaz 4070 dir o
Dayı 4070S diyorsunuz 32K diyorsunuz adamlar 4070 i 35 e satıyorlar kampanya diyorlar bilmiyorum da pek inandırıcı gelmedi Ozaman Psu C4 Ramler Tuz ruhu Anakart Ryzen 4070 süper falandırO zaman boş sistem olur. Bugün çoğu firma onu rahatlıkla yapar. 5 6 ayda bir sistem çıkıyorsa ve Donanım Arşivi imzalıysa beklenti yüksek oluyor.
E o zaman herkes 40k ya satsa normal fiyatı o mu olur? Daha düne kadar ucuza satıyorlardı yeni seri kartlar gelicek fiyatları mı arttı. Amann banane zaten uzun zamandır DA sistem almıyorum.Dayı 4070S diyorsunuz 32K diyorsunuz adamlar 4070 i 35 e satıyorlar kampanya diyorlar bilmiyorum da pek inandırıcı gelmedi Ozaman Psu C4 Ramler Tuz ruhu Anakart Ryzen 4070 süper falandır
Ya bak şimdi f/p kralı olsun olmasına da sistemin diğer parçaları dandik dundirik olduktan sonra ne gereği var ki @Abdullah Hacıgül abem duy sesimiziE o zaman herkes 40k ya satsa normal fiyatı o mu olur? Daha düne kadar ucuza satıyorlardı yeni seri kartlar gelicek fiyatları mı arttı. Amann banane zaten uzun zamandır DA sistem almıyorum.
Kaliteli parçalar ile kendimiz de toplarız. Burada amaç 3 kuruşa 5 köfte almak. Patlamayacak yanmayacak ama çok da kaliteli olmayacak parçalar ilr yapılan ucuz sistemi herkes daha çok tercih eder.Ya bak şimdi f/p kralı olsun olmasına da sistemin diğer parçaları dandik dundirik olduktan sonra ne gereği var ki @Abdullah Hacıgül abem duy sesimizi
Düz 4070 ise
Beyler düzeltim RTX 4070 Noctua piyasada bitmiş yada Yanlış yayılmış Noctua yok Şuan piyasadaki Tek Asus Noctua RTX 4080'miş görücez artıkAğa pazartesi günü bu Gaming gen den aldığım 4070TİS sistem kargolanacakmış arayıp iptal edip bu sevgili Abdullah beyi beklesek mantık olur mu
4070 iyi bir kart mı gta 6 yı kaldırabilir mi
Hocam sorun şu yurt dışında en dandik ile en kaliteli arasında Max taş çatlasın 100 dolar falan var ama ülkemizdeki fırsatçılık yüzünden 5-10K var yani yoksa bunlar kaliteli parcayıda ucuza alıyor askında bu yüzden kaliteli olması daha iyi he ama mesela Asus yerine Colorful İGame olsun ama SSD 512 değilde 1TB olsun ona okeyizKaliteli parçalar ile kendimiz de toplarız. Burada amaç 3 kuruşa 5 köfte almak. Patlamayacak yanmayacak ama çok da kaliteli olmayacak parçalar ilr yapılan ucuz sistemi herkes daha çok tercih eder.
4080 olursa bayılırız meselaBeyler düzeltim RTX 4070 Noctua piyasada bitmiş yada Yanlış yayılmış Noctua yok Şuan piyasadaki Tek Asus Noctua RTX 4080'miş görücez artık
Hocam sorun şu yurt dışında en dandik ile en kaliteli arasında Max taş çatlasın 100 dolar falan var ama ülkemizdeki fırsatçılık yüzünden 5-10K var yani yoksa bunlar kaliteli parcayıda ucuza alıyor askında bu yüzden kaliteli olması daha iyi he ama mesela Asus yerine Colorful İGame olsun ama SSD 512 değilde 1TB olsun ona okeyiz
İgame aslında o kadar ucuz değil. Gigabyte daha ucuza satıyor ona göre. Bizim ülkede belli modelleri pzar yerinde daha pahalıya satmak için ortaklaşa çaba var. PC kısmı bize ne kadar pahalı gibi gelsede Türkiye ucuza pc alıyor. Bize özel fiyatlandırma olduğunu düşünüyorum.Beyler düzeltim RTX 4070 Noctua piyasada bitmiş yada Yanlış yayılmış Noctua yok Şuan piyasadaki Tek Asus Noctua RTX 4080'miş görücez artık
Hocam sorun şu yurt dışında en dandik ile en kaliteli arasında Max taş çatlasın 100 dolar falan var ama ülkemizdeki fırsatçılık yüzünden 5-10K var yani yoksa bunlar kaliteli parcayıda ucuza alıyor askında bu yüzden kaliteli olması daha iyi he ama mesela Asus yerine Colorful İGame olsun ama SSD 512 değilde 1TB olsun ona okeyiz
Yok hocam çok pahalı olur bence 4070 süper en idali ama 5-7K daha ucuz olacaksa düz 4070 okey'im AMD tarafınada RX 7800XT veya daha düşük bütçelilr için RX 7700XT ama uygun olsun diye AM4 4070 Süper helmesinden kormkuyom4080 olursa bayılırız mesela
Zaten hocam yurt dışına bakıyom türkiyeden pahalı yani zaten TR için baya uyguna veriyolar belli yoksa yurt dışındaki ile aynı fiyat imkansız benimde demek istediğim bu onlar çok ucuza alıyor normalde NVDİA 10X kar yapıyorlen muhtemelen TR'de 8X hatta belki 6X kadar bile düşürmüş. Olabilir talepte çok zaten ama fırsatçı markalar ortaklaşa bitiriyor piyasayıİgame aslında o kadar ucuz değil. Gigabyte daha ucuza satıyor ona göre. Bizim ülkede belli modelleri pzar yerinde daha pahalıya satmak için ortaklaşa çaba var. PC kısmı bize ne kadar pahalı gibi gelsede Türkiye ucuza pc alıyor. Bize özel fiyatlandırma olduğunu düşünüyorum.