Neler Yeni

Yeni Gelicek F/P sistem Tahminleriniz???

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,174
İsim
Diyarhan
32-33 bandında süper olmaz 4070 dir o
O zaman boş sistem olur. Bugün çoğu firma onu rahatlıkla yapar. 5 6 ayda bir sistem çıkıyorsa ve Donanım Arşivi imzalıysa beklenti yüksek oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
İşlemci: 7500f
Ekran kartı: 4070, 4070S, 7600xt, 7700xt
Ram: 16, opsiyonel 32 ram
Ssd: 512, opsiyonel 1 tb

Ps4cü35

80+ Bronze
O zaman boş sistem olur. Bugün çoğu firma onu rahatlıkla yapar. 5 6 ayda bir sistem çıkıyorsa ve Donanım Arşivi imzalıysa beklenti yüksek oluyor.
Dayı 4070S diyorsunuz 32K diyorsunuz adamlar 4070 i 35 e satıyorlar kampanya diyorlar bilmiyorum da pek inandırıcı gelmedi Ozaman Psu C4 Ramler Tuz ruhu Anakart Ryzen 4070 süper falandır

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bence beklentileri karşılamayacak çünkü Abdullah paylaşım yapınca herkes heyecanlanıyor beklentileri büyük tutuyor bu kadar aranın ardından sadece ufak bir post ile geldiyse öyle çok bişey beklemeyin çok iyi bişey olsa bangır bangır reklam yapılırdı

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,174
İsim
Diyarhan
Dayı 4070S diyorsunuz 32K diyorsunuz adamlar 4070 i 35 e satıyorlar kampanya diyorlar bilmiyorum da pek inandırıcı gelmedi Ozaman Psu C4 Ramler Tuz ruhu Anakart Ryzen 4070 süper falandır
E o zaman herkes 40k ya satsa normal fiyatı o mu olur? Daha düne kadar ucuza satıyorlardı yeni seri kartlar gelicek fiyatları mı arttı. Amann banane zaten uzun zamandır DA sistem almıyorum.

Ps4cü35

80+ Bronze
E o zaman herkes 40k ya satsa normal fiyatı o mu olur? Daha düne kadar ucuza satıyorlardı yeni seri kartlar gelicek fiyatları mı arttı. Amann banane zaten uzun zamandır DA sistem almıyorum.
Ya bak şimdi f/p kralı olsun olmasına da sistemin diğer parçaları dandik dundirik olduktan sonra ne gereği var ki @Abdullah Hacıgül abem duy sesimizi

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,174
İsim
Diyarhan
Ya bak şimdi f/p kralı olsun olmasına da sistemin diğer parçaları dandik dundirik olduktan sonra ne gereği var ki @Abdullah Hacıgül abem duy sesimizi
Kaliteli parçalar ile kendimiz de toplarız. Burada amaç 3 kuruşa 5 köfte almak. Patlamayacak yanmayacak ama çok da kaliteli olmayacak parçalar ilr yapılan ucuz sistemi herkes daha çok tercih eder.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Mehmetcan İvrendi
Ağa pazartesi günü bu Gaming gen den aldığım 4070TİS sistem kargolanacakmış arayıp iptal edip bu sevgili Abdullah beyi beklesek mantık olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

4070 iyi bir kart mı gta 6 yı kaldırabilir mi
Beyler düzeltim RTX 4070 Noctua piyasada bitmiş yada Yanlış yayılmış Noctua yok Şuan piyasadaki Tek Asus Noctua RTX 4080'miş görücez artık

Kaliteli parçalar ile kendimiz de toplarız. Burada amaç 3 kuruşa 5 köfte almak. Patlamayacak yanmayacak ama çok da kaliteli olmayacak parçalar ilr yapılan ucuz sistemi herkes daha çok tercih eder.
Hocam sorun şu yurt dışında en dandik ile en kaliteli arasında Max taş çatlasın 100 dolar falan var ama ülkemizdeki fırsatçılık yüzünden 5-10K var yani yoksa bunlar kaliteli parcayıda ucuza alıyor askında bu yüzden kaliteli olması daha iyi he ama mesela Asus yerine Colorful İGame olsun ama SSD 512 değilde 1TB olsun ona okeyiz

Ps4cü35

80+ Bronze
Beyler düzeltim RTX 4070 Noctua piyasada bitmiş yada Yanlış yayılmış Noctua yok Şuan piyasadaki Tek Asus Noctua RTX 4080'miş görücez artık

Hocam sorun şu yurt dışında en dandik ile en kaliteli arasında Max taş çatlasın 100 dolar falan var ama ülkemizdeki fırsatçılık yüzünden 5-10K var yani yoksa bunlar kaliteli parcayıda ucuza alıyor askında bu yüzden kaliteli olması daha iyi he ama mesela Asus yerine Colorful İGame olsun ama SSD 512 değilde 1TB olsun ona okeyiz
4080 olursa bayılırız mesela

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,174
İsim
Diyarhan

İgame aslında o kadar ucuz değil. Gigabyte daha ucuza satıyor ona göre. Bizim ülkede belli modelleri pzar yerinde daha pahalıya satmak için ortaklaşa çaba var. PC kısmı bize ne kadar pahalı gibi gelsede Türkiye ucuza pc alıyor. Bize özel fiyatlandırma olduğunu düşünüyorum.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Mehmetcan İvrendi
4080 olursa bayılırız mesela
Yok hocam çok pahalı olur bence 4070 süper en idali ama 5-7K daha ucuz olacaksa düz 4070 okey'im AMD tarafınada RX 7800XT veya daha düşük bütçelilr için RX 7700XT ama uygun olsun diye AM4 4070 Süper helmesinden kormkuyom

İgame aslında o kadar ucuz değil. Gigabyte daha ucuza satıyor ona göre. Bizim ülkede belli modelleri pzar yerinde daha pahalıya satmak için ortaklaşa çaba var. PC kısmı bize ne kadar pahalı gibi gelsede Türkiye ucuza pc alıyor. Bize özel fiyatlandırma olduğunu düşünüyorum.
Zaten hocam yurt dışına bakıyom türkiyeden pahalı yani zaten TR için baya uyguna veriyolar belli yoksa yurt dışındaki ile aynı fiyat imkansız benimde demek istediğim bu onlar çok ucuza alıyor normalde NVDİA 10X kar yapıyorlen muhtemelen TR'de 8X hatta belki 6X kadar bile düşürmüş. Olabilir talepte çok zaten ama fırsatçı markalar ortaklaşa bitiriyor piyasayı

Colorful İGame modeli zaten Colorful'un Top modellerinden zaten müq kart ama fiyatı ćok uygun en kötü markadan bile daha ucuzdu şuan saplamışlar fiyatları TR'de faln o ayrı

Top Bottom