Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
Hocam bunun için karara itiraz mı düşünüyorsunuz yeni başvuru mu? Yeniden başvurur olursam mahkeme işi falan olmaz değil mi
THH başvurusundan mahkemeye geçiş olmaz. Ya D-Market (hepsiburada) bizi dava edecek, yada biz onu :) karara itiraz etmek gerek, itiraz ettiğimiz konuyu da söyledim zaten yalan fiyat beyanı yada yanlış fiyat söylemi gibi ve iftira. Gerekli görseller ile ürünün farklı tarihlerdeki satış fiyatını gösteren görüntüler ile itiraz edebiliriz diye düşünüyorum. Kaybedecek veya zarar göreceğimiz bir durum yok.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,752
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
THH başvurusundan mahkemeye geçiş olmaz. Ya D-Market (hepsiburada) bizi dava edecek, yada biz onu :) karara itiraz etmek gerek, itiraz ettiğimiz konuyu da söyledim zaten yalan fiyat beyanı yada yanlış fiyat söylemi gibi ve iftira. Gerekli görseller ile ürünün farklı tarihlerdeki satış fiyatını gösteren görüntüler ile itiraz edebiliriz diye düşünüyorum. Kaybedecek veya zarar göreceğimiz bir durum yok.
İtiraz edersek ve haklı bulunursak sonrasında hb dava ederse o sıkıntı işte :D

fruko.gzz

80+ Silver
Onlar karşı dava açarsa işimiz zor olur sonuçta bu işler torpillede dönüyor işin bu yanıda var

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
Ne konuda dava edecek kötü amaçlı satım alım ve fiyatının 3 te 1 inden az fiyata almakla mı. E zaten ürünü 6k ya sattılar ürünün yorumlarında bir çok kişi kaç paraya aldığını ne zaman aldığını da yazmış. Biz 4k bandında alınca 3 te 1 fiyatının altı olmuyor demek ki :) İşin şakası uğraşmaya değer mi senin için onu düşün kararını ver. Bana attıkları bu 5-6. kazık olduğu için uğraşacağım biraz.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
SEFA KAYA
Thh bana da red geldi fiyatı 11.158tl ürünü kötü amaçla 4299tl almak istiyorlar gibi şeyleri vardı hb savunması da 😃

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,752
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Thh bana da red geldi fiyatı 11.158tl ürünü kötü amaçla 4299tl almak istiyorlar gibi şeyleri vardı hb savunması da 😃
Yalan dolan iştez thhdekiler de nasıl bir rezillik içinde ise artık açıp güncel fiyatına da bakmıyorlar.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Yalan dolan iştez thhdekiler de nasıl bir rezillik içinde ise artık açıp güncel fiyatına da bakmıyorlar.
Hocam bir şey dikkatimi çekti bu üründe sürekli bir fiyatlandırma değişikliği var bir bakıyorsun 11.5k oluyor bir bakıyorsun 7k olmuş bence fiyat yükseltip ekran görüntüsü alıp savunmaya onu ekliyorlar gibi

Top Bottom