indirimcanavarii
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
anasını bile bellerMangal yellemek icin gider mi sizce
anasını bile bellerMangal yellemek icin gider mi sizce
yok hocam sadece ürünü almak istiyorum ama bana min sepet tutarından uzaktasın diyorhocam istiyorsan çok uyguna klavye var türkiyedekinin 3te1 fiyatına
baska bir sey alıp iptal edebilirsin veya ödeme kısmında cıkarabilirsinyok hocam sadece ürünü almak istiyorum ama bana min sepet tutarından uzaktasın diyor
ödeme kısmında cıkarmak mantıklı. akşam denerim eywbaska bir sey alıp iptal edebilirsin veya ödeme kısmında cıkarabilirsin
rica ederimödeme kısmında cıkarmak mantıklı. akşam denerim eyw
dediğin iyi oldu birde fanlara tutmayın bunu beyler statik elektriklenme yapabilir fanları çıkarın temizlerkenacayip üfluyor bu alet pc de dibine sokup zarar vermeyin sonra
Bunu nereden temin ettiniz hocam?Bilgisayar kasası temizlemek için bu tür üfleyen aletler pc için zararlı. Verdiğiniz yüksek basınçlı hava fanlara ve anakarta zarar verme olasılığı var. O yüzden hava çekişli bir alet kullanmanız daha iyi. Ben elektrikli süpürgenin ucuna dar kısımlara çok rahat giren aşağıdaki aparatı takarak çok kolay temizliyorum. Tavsiye ederim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Çok uzun zaman önce internetten almıştım. Resimden aratınca bulursunuz muhtemelen.Bunu nereden temin ettiniz hocam?