Dinden sadece elhamdülillah müslümanız yazsan o notu alırsın.
kanki o zamanında yeni mufredat anamızı seviyoSorun yok zamanında matematikten 1 ikinci sınavdan 10 aldım geçtim
abartma be hocam9.sinifta 92 ortalama yapan bi ogrenci olarak soyluyorum: Gunu gunune ders calis. O gun ne islediysen tekrar et eve gidince.
Bunu yapamayacaksan Anadoluda işin yok.
9.sınıf için çok çok fazla kalır max yapılacak hafta sonu çalışmak olabilir o da iyi notlara oynuyosa ben son gün çalışıp yüksek almayı başarabiliyorum9.sinifta 92 ortalama yapan bi ogrenci olarak soyluyorum: Gunu gunune ders calis. O gun ne islediysen tekrar et eve gidince.
Bunu yapamayacaksan Anadoluda işin yok.
Hocam herkesin kapasitesi aynı olmuyor.9.sınıf için çok çok fazla kalır max yapılacak hafta sonu çalışmak olabilir o da iyi notlara oynuyosa ben son gün çalışıp yüksek almayı başarabiliyorum
bütün hocaların masasına 20 milyon bırak notların 100 olacakMerhaba arkadaşlar. Bu yıl 9.sınıfa geçtim ancak. Notlarım çok kötü geldim. Her gün iki sınav birden olduğu için her gün 2 sınava çalışmak zorunda kalıyorum. Fizikten 31, kimyadan 51 matematikten 31, coğrafyadan 40, din kültüründen 45 aldım. Ne yapacağımı bilmiyorum bu yıl sınıfta kalmak istemiyorum düzelir mi bu saatten sonra? Her gün 2 sınav olduğu için her gün 2 sınava çalışmam gerekiyor.
9. Sınıf her zaman sarsıntıyla başlar. Şuandan itibaren yapman gereken tek şey derse katilman ve tekrar yapman. Hocalardan sözlü notunu kurtarırsan sıkıntı olmaz geçersin.Merhaba arkadaşlar. Bu yıl 9.sınıfa geçtim ancak. Notlarım çok kötü geldim. Her gün iki sınav birden olduğu için her gün 2 sınava çalışmak zorunda kalıyorum. Fizikten 31, kimyadan 51 matematikten 31, coğrafyadan 40, din kültüründen 45 aldım. Ne yapacağımı bilmiyorum bu yıl sınıfta kalmak istemiyorum düzelir mi bu saatten sonra? Her gün 2 sınav olduğu için her gün 2 sınava çalışmam gerekiyor.