Notlar çok düşük geldi

9.sinifta 92 ortalama yapan bi ogrenci olarak soyluyorum: Gunu gunune ders calis. O gun ne islediysen tekrar et eve gidince.
Bunu yapamayacaksan Anadoluda işin yok.
9.sınıf için çok çok fazla kalır max yapılacak hafta sonu çalışmak olabilir o da iyi notlara oynuyosa ben son gün çalışıp yüksek almayı başarabiliyorum

9.sınıf için çok çok fazla kalır max yapılacak hafta sonu çalışmak olabilir o da iyi notlara oynuyosa ben son gün çalışıp yüksek almayı başarabiliyorum
Hocam herkesin kapasitesi aynı olmuyor.
Mat 1 Mat 2 yi bir sözelcide yapar aslında ama çok çalışması gerekir.

az okuduğunu anlıyorsan 9 da 1-1.30 saat çalışıp geçersin, ben 9. sınıfta tarihten 7 almıştım orasıda ayrı mevzu ama sonuçta liseyi bitirdik bir şekilde

Merhaba arkadaşlar. Bu yıl 9.sınıfa geçtim ancak. Notlarım çok kötü geldim. Her gün iki sınav birden olduğu için her gün 2 sınava çalışmak zorunda kalıyorum. Fizikten 31, kimyadan 51 matematikten 31, coğrafyadan 40, din kültüründen 45 aldım. Ne yapacağımı bilmiyorum bu yıl sınıfta kalmak istemiyorum düzelir mi bu saatten sonra? Her gün 2 sınav olduğu için her gün 2 sınava çalışmam gerekiyor.​

bütün hocaların masasına 20 milyon bırak notların 100 olacak

sınava 1 gün kaldıktan sonra çalışmana rağmen iyi not almışsın.

Merhaba arkadaşlar. Bu yıl 9.sınıfa geçtim ancak. Notlarım çok kötü geldim. Her gün iki sınav birden olduğu için her gün 2 sınava çalışmak zorunda kalıyorum. Fizikten 31, kimyadan 51 matematikten 31, coğrafyadan 40, din kültüründen 45 aldım. Ne yapacağımı bilmiyorum bu yıl sınıfta kalmak istemiyorum düzelir mi bu saatten sonra? Her gün 2 sınav olduğu için her gün 2 sınava çalışmam gerekiyor.​

9. Sınıf her zaman sarsıntıyla başlar. Şuandan itibaren yapman gereken tek şey derse katilman ve tekrar yapman. Hocalardan sözlü notunu kurtarırsan sıkıntı olmaz geçersin.

1731145954230.png
9. sınıf notlarım geçen sene

her şeyi geçtim din kültürü nasıl bu kadar düşük yapabildiniz?
Yıllar Önceki 9.sınıf notum
1731148935888.png

Sözelcimiyim sayısalcımıyım bilmiyorum : D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,292
Üyeler
189,826
Son üye
bugraproo