Neler Yeni

🔥İndirim SIMGOT EW100P 17$ (IEM kulaklık)

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Enes Altunışık
k

kesinlikle katılıyorum EDX proda çok övülüyordu aldım fos çıktı behringer, audio technica,denon,sennheiser,magnat ve jbl aktif olarak kullanıyorum kesinlikle ses kalitesi bunların yanına yaklaşamaz büyük beklentiyse almıştım üzdü
Bu bütçede bahsettiğin kalitede kulaklık yok ki hocam. O paraları verdikten sonra bir zahmet kaliteli olsun.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
Bu bütçede bahsettiğin kalitede kulaklık yok ki hocam. O paraları verdikten sonra bir zahmet kaliteli olsun.
behringer bh 470 aynı paraya hatta daha ucuza geliyor :D ses kalitesi istiyorsanız onu tavsiye ederim ama kulaküstü bir model
https://www.sescibaba.com/bh-470-st...Pj-HAEJnY8X00UQXnaPfohVcZcDIlfxkElS19w2uSR09s 50tl farkla ben sesçi babadan aldım yerli disbritüörü desteklemek adına

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Enes Altunışık
behringer bh 470 aynı paraya hatta daha ucuza geliyor :D ses kalitesi istiyorsanız onu tavsiye ederim ama kulaküstü bir model
https://www.sescibaba.com/bh-470-st...Pj-HAEJnY8X00UQXnaPfohVcZcDIlfxkElS19w2uSR09s 50tl farkla ben sesçi babadan aldım yerli disbritüörü desteklemek adına
Valla hiç rahat durmuyo. Ben tercih etmezdim.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
Valla hiç rahat durmuyo. Ben tercih etmezdim.
konfor olarak çok başarılı bir kulaklık siz bilirsiniz fakat ses kalitesi bakımından eimlerin çok büyük kısmından daha iyi

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Enes Altunışık
konfor olarak çok başarılı bir kulaklık siz bilirsiniz fakat ses kalitesi bakımından eimlerin çok büyük kısmından daha iyi
Doğrudur hocam. Müzik kulağım yok zaten benim. Rekabetçi oyunlar ve ara sıra müzik dinlemek için gayet yeterli IEM kulaklıklar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ahmet Köroğlu
Siz kulaklık müdavimisiniz hocam. Ben açıkçası çok müzik kulağı olan biri değilim. Müzikle de pek uğraşmadım. Spotify ve rekabetçi oyunlar için gayet yeterli böyle giriş seviye kulaklıklar. Beni tatmin ediyor. İndirim de görünce paylaştım.
müzik hastasıyım :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neymiş bu IEM trendi araştırıp geliyorum. Kablosuz rahatlığını bıraktırır mı merak ettim
bıraktırır eğer kalite ararsan.

IEM kulaklık ne kanka
in ear monitör demek

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Enes Altunışık
müzik hastasıyım :d

bıraktırır eğer kalite ararsan.

in ear monitör demek
Hocam ne dersin bu kulaklığa? Fiyatına göre değerlendirirsen sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yunus Kaş
Neymiş bu IEM trendi araştırıp geliyorum. Kablosuz rahatlığını bıraktırır mı merak ettim
Galaxy Buds 2 var, 5te biri fiyatına aldığım Tripowin Piccolo'yla daha fazla zevk alıyorum. PC ve Mac'te sürekli IEM kullanırım, dışarıda mecburen TWS. Bir de IEM'lerin kulak üstünden geçip arkadan dolanması bana çok daha konforlu ve güvenilir geliyor. Kulaklığı çıkarınca bile kulağın üstünda asılı kalabiliyor ve kablo ağırlıkları vs kulağın giriş kısmına değil de kulak kepçesine geliyor bu sayede daha az ağırlık hissi veriyor tamamen metal olmasına rağmen. IEM aslında trend bir şey değil son zamanlardaki Çinli üreticilerin ucuz fiyatlı güzel performans veren kulaklıkları sayesinde tekrar gündeme geldi. Yoksa çoğu müzisyen vs. ,televizyonlarda falan görüldüğü üzere, IEM kullanıyor hatta özel yapım kulak kalıbı falan alınıyor.

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam
.
Facebook
.
Discord
.
Reddit
.
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
UĞUR
Zsn pro x kullandım. Edx kullanmadım. Bir de elime henüz ulaşmadı. Muhtemelen 2 haftayı bulur. Daha detaylı bilgi veremiyorum maalesef hocam. İnceleme videoları izleyebilirsiniz.
bende iki modelde var pek fark yok aralarında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,334
Üyeler
161,267
Son üye