Palo DAYI 👑
80+ Gold
beyler toplu sıparıste urunler tek kargodamı gelıyor 8 urun sıparıs gecıcem oeger oyleyse
yeni cihazdan yeni hesap acıp alırsan belki indirim yapabilir bazen aldıktan sonra 2. ürüne falan yapıyor indirimHala aynı fiyat ekstra bir şeye mi basmam lazım
yeni cihazdan yeni hesap actıktan sonra o linktenHala aynı fiyat ekstra bir şeye mi basmam lazım
ne çıktı laaanBEYLER BANA DA ÇIKTI ALLAH ALLAHHHH
Hocam nereden nasıl yaptınızBEYLER BANA DA ÇIKTI ALLAH ALLAHHHH
Aykut elmas gibi hissediyorum kendimiBEYLER BANA DA ÇIKTI ALLAH ALLAHHHH
jhdkjlshaghjhd gsa hjdsa beni sen çok güldürüyon herkes bir şey kazanıyor bu arkadaş izliyorAykut elmas gibi hissediyorum kendimi
Total rakam 30€ nun altında da olsa 8 ürün gümrükten geçer mi emin değilim.beyler toplu sıparıste urunler tek kargodamı gelıyor 8 urun sıparıs gecıcem oeger oyleyse
Yan hesaba vermiş.Hocam nereden nasıl yaptınız
Mülayim Süleyman abiyim ben artık.jhdkjlshaghjhd gsa hjdsa beni sen çok güldürüyon herkes bir şey kazanıyor bu arkadaş izliyor
Keycaps ler farklı değil mi hocam o 2.fotodaGayet yakışıklı bir cihaz. Son zamanlarda para harcadığım en güzel ürünlerden biri olabilir.
beyaz olan 403 siyah olan 443 oldu %90 indirimleyeni cihazdan yeni hesap acıp alırsan belki indirim yapabilir bazen aldıktan sonra 2. ürüne falan yapıyor indirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeni cihazdan yeni hesap actıktan sonra o linkten
discount card 000 yaz arama kısmına