Yav bende aldım 2 tane klavye şimdi kredi iadesi fln veriyor kafayı yersinAlıntıyı görüntüle
Bana karşı TEMU
Yav bende aldım 2 tane klavye şimdi kredi iadesi fln veriyor kafayı yersinAlıntıyı görüntüle
Bana karşı TEMU
Aynı hesaba 2 kez gelebilir bu aradapromosyonlarda olması lazım o zaman
gelse bana gelirdi ben geldiğini görmedim farklı hesaba garanti geliyorAynı hesaba 2 kez gelebilir bu arada
ya 5 ürün daha gerekli diyor...hemen hemen aynılar hangisi rengi hoşuna gittiyse onu al siyah switchleri daha iyi
bugün çalışmıyolar salı günü elinde olur büyük ihtimalArkadaşlar ürünümün gümrükte kalma ihtimalini var mı pazar günü çalışıyorlar mı Aras kargoya vermişler birde gelmesi lazım normalde PTT bile getirmiş 4 Kasım'da uçağı inenlere
kanka onlarda en ucuzlarını seç bedavaya gelicekler işteya 5 ürün daha gerekli diyor...
ben 7 gündür bekliyorum uçak indi orda kaldıArkadaşlar ürünümün gümrükte kalma ihtimalini var mı pazar günü çalışıyorlar mı Aras kargoya vermişler birde gelmesi lazım normalde PTT bile getirmiş 4 Kasım'da uçağı inenlere
Bana şansa verdi yan hesaba ekstra indirim diye %20 olayı ise şu desteğe kampanyalardan faydalanamıyorum yaz veriyor.bırır su olayı adam akıllı anlatsın la n erden gırıyonuz yukarda var dıyıp durmayın yukarda hıcbır sey yok
bugün çalışmıyolar salı günü elinde olur büyük ihtimal
İnşallah bakalım siparişi verdikten 1 hafta sonra farklı sipariş vermiştim gümrükte karşılaşmazlar diye umarim denk gelmezler adreste değiştiremiyorum kargoda olduğu içinben 7 gündür bekliyorum uçak indi orda kaldı
Farklı tc ise sorun yok ama benim ürün 3 kasımdan beri güncellenmiyor tam 7 gün olduİnşallah bakalım siparişi verdikten 1 hafta sonra farklı sipariş vermiştim gümrükte karşılaşmazlar diye umarim denk gelmezler adreste değiştiremiyorum kargoda olduğu için
Yok aynı TC verdim işte gümrükte karşılaşmazlar diye düşünerektenFarklı tc ise sorun yok ama benim ürün 3 kasımdan beri güncellenmiyor tam 7 gün oldu