benArkadaşlar ürünlerim 4 kasımdan beri havalimanında gözüküyor sanırım gerçekten kayboldu uçağı 4 Kasım'da inipte hala bekleyen var mı
Kredi iadesi derken?Yav bende aldım 2 tane klavye şimdi kredi iadesi fln veriyor kafayı yersin
uye olurken telefon numarasımı gırdın ?BU ikiside veriyor. Üstteki gönderim limiti yok onunla 350 ye geliyor (kupon kredi kullanarak)
Alttaki de veriyor onla 400 e geliyor Ama onda 410 limit var. (kupon yüzde )İndirim olursa 500 kusure gelir.
Diğer kampanyalar hikaye bence. Umarım yardımcı olmuşumdur
Evetuye olurken telefon numarasımı gırdın ?
BU ikiside veriyor. Üstteki gönderim limiti yok onunla 350 ye geliyor (kupon kredi kullanarak)
Alttaki de veriyor onla 400 e geliyor Ama onda 410 limit var. (kupon yüzde )İndirim olursa 500 kusure gelir.
Diğer kampanyalar hikaye bence. Umarım yardımcı olmuşumdur
Bu da geldi bana infuluencer kamlsnyasi
dsalşkhjdhjkasghjodsaghıjdshgsadjhgadsjhgdasjhgjads
Bunlar Hindistanlı falan galiba. Türk ismi olanlar türkçe bilmiyor falan. Garip garip işler. Konuşmayı ingilizce devam ettirdim daha rahat anlaştık.ben kaana derdimi anlatamıyorum kupon tanımlancaktı gorusme kesıldı buna diyorum ben buna dam dıyorum bu bana kapı diyor
ayıp yazdığına bakben kaana derdimi anlatamıyorum kupon tanımlancaktı gorusme kesıldı buna diyorum ben buna dam dıyorum bu bana kapı diyor