Recaizade Mahmut Ekrem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 990
Üstte detaylı görürsün reis.Hocam o sayfa nerede
Üstte detaylı görürsün reis.Hocam o sayfa nerede
Klavye böyle aşırı iyi, mükemmel, kusursuz değil ama fiyatına göre manyak derecede iyi. 3000 civarı klavyelere denkHOCAM 475 SAYFA NEDİR BU NASIL BİR KLAVYE?!
Hem wireless hem de switchleri falan güzel. Bu fiyata alınamayacak bir klavye.HOCAM 475 SAYFA NEDİR BU NASIL BİR KLAVYE?!
sectım rasgele vermedı başka bışey mı yapılıyorRastgele.
Hiçbir aktivite ödülü alamadım a bas.sectım rasgele vermedı başka bışey mı yapılıyor
Bir kere kullandık sonra hiç alamamıştım ya iyi olduHayırlı olsun hocam sonunda almışsınız![]()
Hocam anlamadım, discountcard 000 dan mı bahsediyorsunuz.Üstte detaylı görürsün reis.
3 ünden beri benimde güncellenmiyorArkadaşlar ürünlerim 4 kasımdan beri havalimanında gözüküyor sanırım gerçekten kayboldu uçağı 4 Kasım'da inipte hala bekleyen var mı
o sayfaya nerden gırdın onu yazmamıssın kiHiçbir aktivite ödülü alamadım a bas.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir kere kullandık sonra hiç alamamıştım ya iyi oldu![]()
Hocam bu bilgi için biraz geç olmadı mıTürkçe klavye istemek için:
1. Temu desteğe satıcıyla konuşmak istiyorum deyip aula yetkili chat'ini getiriyorsunuz. Konuşacak yetkili yoksa Aula robotu geliyor.
2. Aula yetkilisine aldığınız ürünü Türkçe layout ile gelirse çok mutlu olurum diyorsunuz.
3. Aula yetkilisi Türkçe layout'lu ürün koduyla siparişinizi değiştiriyor.
Bunu neden daha önce söylemediniz ki? Neyse ingilizce aldık en başta biz.Türkçe klavye istemek için:
1. Temu desteğe satıcıyla konuşmak istiyorum deyip aula yetkili chat'ini getiriyorsunuz. Konuşacak yetkili yoksa Aula robotu geliyor.
2. Aula yetkilisine aldığınız ürünü Türkçe layout ile gelirse çok mutlu olurum diyorsunuz.
3. Aula yetkilisi Türkçe layout'lu ürün koduyla siparişinizi değiştiriyor.