Bir kere bile denk gelmedim şunabeyler bu promosyonun adını bilen var mı acill lazım
Alıntıyı görüntüle
Bir kere bile denk gelmedim şunabeyler bu promosyonun adını bilen var mı acill lazım
Alıntıyı görüntüle
Temu indirim kartı bununla 350 ye geldibeyler bu promosyonun adını bilen var mı acill lazım
Alıntıyı görüntüle
Ekstra İndirimbeyler bu promosyonun adını bilen var mı acill lazım
Alıntıyı görüntüle
ismi temu indirim kartıTemu indirim kartı bununla 350 ye geldi
Bende aynı klavyeyi aldıktan sonra geldi kodklavyeyı aldıktan 1 hafta osnra %20 kod alabıldım suan ne yapsam dıye dusunuyorum
boş bi kod bence bu pek işe yaramıyor benim 2 hesaptada duruyor kullanmıyorum bana daha kralları lazımBende aynı klavyeyi aldıktan sonra geldi kod
Bana da bundan geldi sonra bir daha gelmedi.Temu indirim kartı bununla 350 ye geldi
1 kez kullanılabiliyor çünkü o yüzden iyi kullanmak lazımBana da bundan geldi sonra bir daha gelmedi.
yardımcı olabilcek varmıkenarda dursun diye 1 tane daha alıcam, indirim falan gelir diye yeni hesap açtım. yeni hesabın tc sini de aynı mı yapmalıyım?
Hisse fln mı istiyorsun hocam daha neboş bi kod bence bu pek işe yaramıyor benim 2 hesaptada duruyor kullanmıyorum bana daha kralları lazım